Yerel Haberler - 07.04.2026 - 0:00
ANKARA – BHA
Yurt genelinde hava sıcaklıklarının düşmesiyle birlikte yağışlı hava etkisini artıracak. Türkiye, yarından itibaren Balkanlar üzerinden gelen soğuk ve yağışlı sistemin etkisi altına girecek.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, beklenen hava koşulları nedeniyle 20 il için sarı kodlu uyarıda bulundu. Yeni hava dalgasıyla birlikte ülkenin büyük bölümünde yağış görülecek.
Tahminlere göre yarın Akdeniz ve Ege bölgelerinde gök gürültülü sağanak yağış etkili olacak. İç Anadolu, Karadeniz ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde ise yağmur bekleniyor.
Doğu Anadolu’da ise kış şartları yeniden kendini gösterecek. Erzurum, Ardahan ve Kars çevrelerinde kar yağışı öngörülüyor.
Yağışlı hava perşembe günü de etkisini sürdürecek. Özellikle İç Anadolu ve Doğu Anadolu bölgelerinde gece saatlerinde hava sıcaklıklarının sıfırın altına düşmesi bekleniyor.
Meteorolojik değerlendirmelere göre cuma günü birçok ilde kar yağışı görülecek. Ankara, Çankırı, Yozgat, Bilecik, Kütahya, Afyonkarahisar, Kayseri, Sivas, Gümüşhane, Erzurum, Bayburt, Ağrı, Kars ve Ardahan’da kar yağışının etkili olması bekleniyor.
Soğuk ve yağışlı havanın yeni haftanın başına kadar etkisini sürdürmesi tahmin ediliyor.
Yerel Haberler Beşiktaş’ta Ndidi’den kötü haber: En az 3 hafta yok
Yerel Haberler Yeşilyurt Belediyesi 3. Ayak Tenisi Turnuvası’nı başlatıyor
Yerel Haberler Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final heyecanı başlıyor
Yerel Haberler Malatya’da Elif Sevinç Mertöz Ortaokulu açıldı
Yerel Haberler Yeşilyurtspor, Karaköprü’yü farklı geçti: Hedef play-off
Yerel Haberler Giresun’da park ve bahçelere yaz bakımı
Yerel Haberler Elazığ’da 15 Temmuz demokrasi yarışmalarında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi
Yerel Haberler Nallıhan’ın köylerinde doğalgaz sevinci
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021