SGK ve İŞ-KUR İl Müdürlüğünden çat kapı ziyaretleri

Aksaray Haberleri - 28.01.2017 - 13:05

Aksaray Sosyal Güvenlik İl Müdürü Bilal AKGÜN, İş-Kur İl Müdürü Mahmut AKKUŞ ve beraberindeki heyet; engelli, emekli, asgari ücretli olarak çalışan ve iş ihtiyacı bulunan aileleri ziyaret etti.

Çat kapı ziyaretlerde vatandaşların talep ve önerileri alınarak, kurumsal olarak neler yapılabileceği değerlendirildi.

İlk olarak Yavuz Sultan Selim Mahallesi, Hürriyet ve Zafer Mahallerinde gerçekleşen ziyaretlerin devam edeceğini ifade eden Sosyal Güvenlik İl Müdürü Bilal AKGÜN; “Asgari ücretli, Emekli, Engelli ailelere çat kapı ziyaretleriyle karşılaşılan sorun ve önerileri tespit ederek, kurumsal olarak bir plan ve program dahilin de vatandaşlarımızı en iyi hizmeti götürmeyi hedefliyoruz” dedi.

Ziyaretlerden son derecede memnun kaldıklarını ifade eden ve taleplerini dile getiren vatandaşlar, Sosyal Güvenlik İl Müdürü Bilal AKGÜN ile İş-Kur İl Müdürü Mahmut AKKUŞ’ a teşekkür ettiler.

Aksaray Haberleri Diyanet İşleri Başkanı Arpaguş, memleketi Amasya’da temaslarda bulundu

Aksaray Haberleri Galatasaray ile Samsunspor ligde 65. kez karşılaşacak

Aksaray Haberleri Hizmetin gücü filoya yansıyor

Aksaray Haberleri Bakan Memişoğlu: Filomuza 856 yeni acil sağlık ambulansı katmış olacağız

Aksaray Haberleri ABB’de memurlar için sds sözleşmesi yeniden imzalandı

Aksaray Haberleri Bakan Bolat: 2030’da 500 milyar dolar ihracata ulaşmak elimizde

Aksaray Haberleri Bakan Tunç’tan “Futbolda bahis” soruşturmasına ilişkin açıklama

Aksaray Haberleri Türkiye’nin ilk yapay zekâ destekli gazetecilik eğitim platformu tanıtıldı

Aksaray Haberleri Bodrum’da sağanak: Rögarlar taştı, caddeler göle döndü

Aksaray Haberleri GMİS, Dünya Madenciler Gününde sahada üyeleriyle buluştu

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021