Aksaray Haberleri - 29.07.2015 - 9:17
Aksaray Sosyal Güvenlik İl Müdürü Saffet Çalışkan ve Eskil Merkez Müdürü Melek Şenay Çelikkol birlikte Eskil Kaymakamı Mustafa İlhan, Eskil Ziraat Odası Başkanı Necati Belgemen ve Eskil Sosyal Güvenlik Merkez Müdürü Melek Şenay Çelikkol’u ziyaret etti.
Ziyarette konuşan Çalışkan “Eskil tarım sigortalısı açısından değerlendirildiğinde çok önemli bir potansiyele sahip. Dolayısıyla tarım sigortalılarının, tarım işçilerinin yoğun olduğu bu bölgede hizmeti yerinde sunarak vatandaşlarımıza kolaylık sağlamaya çalıştık. Eskil, bağlı Belde ve köylerinde ikamet eden sigortalılarımızın, Aksaray İl Müdürlüğümüze gelip gitmeleri bir gününü alacakken, Eskil Merkez Müdürlüğümüz aracılığıyla Aksaray’a gelmeden işlemlerini kolaylıkla halledebilmektedirler” dedi.
Ziyaretlerin sonunda İl Müdürü Çalışkan, Eskil Merkez Müdürlüğünde incelemelerde bulunup, Müdürlük personelleriyle bir süre görüştü.
Aksaray Haberleri İl Millî Eğitim Müdürleri Ankara’da; Kritik Toplantı
Aksaray Haberleri İsveç Hükümetinden kadınlara destek
Aksaray Haberleri Başkan Gülpınar 2 yıllık hizmet karnesini açıkladı
Aksaray Haberleri Bursa’da gece yarısı korkutan feci kaza, otomobil istinat boşluğuna uçtu
Aksaray Haberleri Jeopolitik Gelişmelerin Turizm Ekonomisine Etkileri Değerlendirildi
Aksaray Haberleri Kars Harakani Havalimanı’nda eğitim uçuşları gerçekleştirilecek
Aksaray Haberleri Jandarma’dan Ailelere “Dijital Ayak İzi” Uyarısı
Aksaray Haberleri Merkez Bankası yıl sonu enflasyon tahminini güncelledi
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021