Şevval İlayda Tarhan’dan ilham veren hikâye

Yerel Haberler - 20.11.2025 - 8:45

BURDUR – BHA

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi tarafından düzenlenen “Dünya Sahnesinde Bir Türk Kadını” başlıklı söyleşi programına Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Burdur Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mehmet Şimşek de katıldı.

Programda, 2024 Paris Olimpiyatları’nda 10 metre Karma Havalı Tabanca dalında ülkemize gümüş madalya kazandıran Şevval İlayda Tarhan, ilham veren başarı hikâyesini katılımcılarla paylaştı.

Bu değerli programın hazırlanmasında emeği geçenler arasında Atıcılık Federasyonu Trap Milli Takımı teknik direktörlerinden ve Paris 2024 Olimpiyatları’nda Milli Takım antrenörü olarak görev yapan Dr. Öğr. Üyesi Mert Nalbant ile Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Emrah Atay yer aldı. Mehmet Şimşek, programın katkı sağlayanlarını tebrik ederek teşekkürlerini iletti.

Yerel Haberler Ankara’nın ilk ve en büyük kış festivaline geri sayım başladı

Yerel Haberler Kültepe Kaniş-Karum’da ilk kez mozaik kalıntılarına rastlandı

Yerel Haberler İzmir’de suç örgütü propagandası yapan 30 şüpheli gözaltına alındı

Yerel Haberler Murgulspor Kulübü Başkanı Öktem’in anne acısı

Yerel Haberler “Hakkınızda işlem var” iddiasıyla yeni dolandırıcılık oyunu

Yerel Haberler Kars’ta Engelsiz Buluşma: 3 Aralık’ta yüzme havuzunda coşku dolu etkinlik

Yerel Haberler Jandarma dolandırıcılara göz açtırmıyor

Yerel Haberler Okul Sporları Bilek Güreşi müsabakaları heyecanla başladı

Yerel Haberler Kars’ta “Odam Dershanem” Projesiyle LGS kitapları dağıtıldı

Yerel Haberler MHP İlçe başkanı Erdoğan Orhan: vatandaşı dinliyoruz

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021