Selvi, Yerel seçimlerin de belirleyicisi Yeniden Refah Partisi olacak

Ana Manşet - 12.02.2024 - 12:29

Yeniden Refah Partisi Aksaray İl Başkanı Mustafa Selvi, Yerel seçimlerin de belirleyicisi Yeniden Refah Partisi olacak.

Selvi, partisinin genel seçimlerde ciddi bir çıkış ortaya koyduğunu dile getirerek, bu çıkışın 31 Mart 2024’te düzenlenecek yerel seçimlerde de devam edeceğini ve 2028’de yapılması planlanan genel seçimlere iktidar adayı olarak gireceğini söyledi.

‘Milli Görüş Belediyeciliğine, ahlaklı belediyecilik anlayışına dönme vakti gelmiştir’

Türkiye’de, rant belediyeciliği, heykelci belediyecilik ve terör belediyeciliği olmak üzere 3 tür belediyecilik olduğu tespitinde bulunan Selvi, bu belediyecilik anlayışlarının artık ömrünün sonuna geldiğini kaydederek, “Bu belediye seçimleri daha öncekilerden farklı bir belediye seçimidir. Çünkü bu seçimde milli Görüş, Yeniden Refah Partimizle çok ciddi bir alternatif olarak ortaya çıkmaktadır. Artık ‘ehveni şerlere’ mahkum değiliz. Ölümü görüp hastalığa razı olmak mecburiyetinde değiliz. Artık hayrın kendisini, doğrunun kendisini, Milli Görüşü, Yeniden Refah’ı seçeceğiz inşallah. Türkiye’miz ve Aksarayımız, bu seçimlerde bir yol ayrımının eşiğindedir. Önümüzdeki seçim, Türkiye’nin ve Aksarayın özellikle yerel yönetimler alanında hangi yolda yürüyeceğini tercih edeceği son derece önemli bir seçim olacak. Ahlakın, maneviyatın, hakikatin, doğrunun, adaletin hakim olduğu anlayış tek çaredir. Millete hizmeti ibadet olarak yapan anlayış tek çaredir. Halk Hakk’a hizmettir anlayışıyla hareket eden kadrolar tek çaredir. Makam ve rakam için değil Allah rızası için siyaset yapan kadrolar tek çaredir, milli görüş tek çaredir, Yeniden Refah tek çaredir. Siyaseti ticaret olarak gören, çıkar odaklı siyaset anlayışlarının milletimize unutturduğu milli görüş belediyeciliğine, ahlaklı belediyeciliğe dönme vakti gelmiştir” diye konuştu.

 

Ana Manşet Erdoğan: Değerlerimize ve köklerimize sahip çıkmayı sürdüreceğiz

Ana Manşet Trump’tan Venezuela mesajı: “51. eyalet olmak ister mi?”

Ana Manşet Işıkhan, Çayeli’nde maden işçileriyle sahurda bir araya geldi

Ana Manşet Denetim ekipleri sahada: Bayram öncesi yoğun mesai

Ana Manşet Ankara’da aranan 103 şüpheli şahıs yakalandı

Ana Manşet Bursa’da trajik olay: Asit içen kişi hayatını kaybetti

Ana Manşet Adana’da sivil toplum ve eğitim camiası iftar sofrasında buluştu

Ana Manşet Mersin’de silahlı kavga: Yoldan geçen genç kız hayatını kaybetti

Ana Manşet Malatya’da kayısı için kritik dönem: Tomurcuklar kabarıyor

Ana Manşet Özgür Özel’den Gürlek iddiası: “452 milyonluk mal varlığı”

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021