Yerel Haberler - 19.12.2025 - 13:41
KARS – BHA
İlgili kurum ve kuruluş temsilcilerinin katılımıyla yapılan toplantıda; kadına yönelik şiddetle mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar değerlendirildi, mevcut durum analiz edilerek alınması gereken önlemler ve kurumlar arası iş birliğinin güçlendirilmesine yönelik konular ele alındı.
Toplantıda ayrıca, koruyucu ve önleyici hizmetlerin etkinliğinin artırılması, farkındalık çalışmalarının yaygınlaştırılması ve mağdurlara yönelik sunulan destek mekanizmalarının daha etkili hale getirilmesi hususlarında görüş alışverişinde bulunuldu.
Yetkililer, kadına yönelik şiddetle mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceğini vurgulayarak, koordinasyonun güçlendirilmesi ve toplumsal duyarlılığın artırılmasının önemine dikkat çekti.
Yerel Haberler Manchester City, Arsenal’i geçerek Lig Kupası’nı kazandı
Yerel Haberler Avrupa yaz saatine geçiyor: Saatler bu pazar ileri alınacak
Yerel Haberler Trump’tan İran’a sert uyarı: “Sonuç çok iyi olacak”
Yerel Haberler Kars’ta Nevruz Bayramı coşkusu: Tüm vatandaşlar davetli
Yerel Haberler Malatya’da Genç Girişimcilik Akademisi başlıyor
Yerel Haberler Başkan Gülpınar: “Tüm imkânlarımızı seferber ettik”
Yerel Haberler Başkentliler mesire alanlarında bayramın tadını çıkardı
Yerel Haberler Aksaray Belediyesinde bayramlaşma
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021