Yerel Haberler - 17.08.2026 - 6:31
GİRESUN – BHA
Yağışın ilk dakikalarından itibaren harekete geçen Giresun Belediyesi, araç, gereç ve ekipmanlarıyla sahada seferber olarak yaraların sarılması için çalışmalarını sürdürüyor.
Başta Giresun’un Keşap ilçesi ile Duroğlu Beldesi olmak üzere selden etkilenen bölgelerde vidanjör, motopomp, JCB, arama-kurtarma ve yıkama araçları ile belediyenin sahip olduğu tüm imkânlar vatandaşların hizmetine sunuldu.
Giresun Belediyesi ekipleri, hasarın giderilmesi, su baskınlarının tahliyesi ve yaşamın normale dönmesi için ilgili kurumlarla koordineli şekilde çalışmalarını sürdürüyor.
Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse’nin il dışında bulunması nedeniyle çalışmaları Giresun Belediye Başkan Vekili Salih Önal, Belediye Başkan Yardımcıları Volkan Turgut ve Mehmet Ali Akten ile ilgili müdürlüklerin yetkilileri sahada koordine ediyor.
Giresun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, İtfaiye Müdürlüğü, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü, Afet İşleri ve Risk Yönetimi Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, selden zarar gören bölgelerde yürütülen çalışmalara aktif olarak katılıyor.
Belediye heyeti, Keşap Belediye Başkanı Tuncay Muhammet Arışan ve Duroğlu Belde Belediye Başkanı Halil Çetin’in yanı sıra ilçe esnafı ve vatandaşlarla bir araya gelerek geçmiş olsun dileklerini iletti. Sahadaki çalışmaları yerinde inceleyen belediye yetkilileri, ihtiyaç ve talepler konusunda da ilgili yerel yönetimlerle koordinasyon sağladı.
Öte yandan Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse’nin il dışında olması sebebiyle ilçe ziyaretlerinde bulunan Giresun Belediye Başkan Vekili Salih Önal, Belediye Başkanlarına ve Giresunlulara Fuat Köse’nin geçmiş olsun mesajını ileterek, Giresun Belediyesi olarak tüm imkânlarla sahada olduklarını vurguladı.
Yerel Haberler ATO Başkanı Baran: Her oy iş dünyamıza güç katıyor
Yerel Haberler Sultanlar Ligi’nde günün maç programı belli oldu
Yerel Haberler Gram ve çeyrek altın ne kadar?
Yerel Haberler Ankara Keçiören’de ibadethanelerde temizlik çalışması
Yerel Haberler Hatay’da dolandırıcılıktan aranan şahıs tutuklandı
Yerel Haberler Ankara’da bugün bu yollara dikkat: Trafiğe kapatılacak
Yerel Haberler UID’de Kenan Hasan Aslan yeniden başkan
Yerel Haberler Türkiye’de barajların doluluk ortalaması yüzde 48,5
Yerel Haberler Süper Lig’de gözler bugünkü maçlarda
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021