Aksaray Haberleri - 29.09.2015 - 8:38
Şekerbank Aksaray Şubesi’ne, 1-2 Ekim günlerinde ziynet altınlarını getirenler, 24 ayar altın olarak tasarruf ediyor…
Şekerbank Aksaray Şubesi’nde “Tasarrufun Altın Günü”
Şekerbank’ın 0.01 gram altının bile değerlendirildiği küçük tasarrufa yönelik “Tasarrufun Altın Günü” uygulaması 1-2 Ekim tarihlerinde Şekerbank Aksaray Şubesi’nde gerçekleştirilecek. Uygulama kapsamında, hangi ayarda olursa olsun bilezik, yüzük, kolye, çeyrek altın, küpe gibi her türlü ziynet altınını Şekerbank Aksaray Şubesi’ne getirenler, bu ziynetlerini 24 ayar değerinde altın olarak Vadesiz Altın Hesapları’nda biriktirebilecekler. Ayrıca Şekerbank müşterileri Vadesiz Altın Hesaplarındaki tutar ile Vadeli Altın Hesabı açarak tasarruflarını altın olarak değerlendirirken altının değer artışından bağımsız olarak avantajlı faiz oranları ile faiz getirisinden yararlanabilecekler.
Ziynetin gram karşılıklarını altın eksperleri belirleyecek…
Tasarruf sahipleri, 1-2 Ekim tarihlerinde Şekerbank Aksaray Şubesi’ne ziynet altınlarını getirerek, iki gün sürecek “Tasarrufun Altın Günü” uygulamasına katılabilecekler. İstanbul Altın Rafinerisi eksperleri, ziynet sahibinin her türlü altınının 24 ayar 995/1000 saflıkta gram karşılıklarını belirleyecek ve bu altınlar, tasarruf sahibinin banka nezdinde açılan Vadesiz Altın Hesabı’na yatırılacak.
Tasarruf sahipleri, saklama ve çalınma riski olmadan istedikleri zaman Vadesiz Altın Hesapları’na ekleme yapabilecek ve altına dayalı işlemlerini bu hesap üzerinden gerçekleştirebilecekler. Söz konusu hesaba yapılacak ekleme 0.01 gram ve katları şeklinde olabilecek. Hesap sahipleri diledikleri zaman yine aynı şekilde ihtiyaçları olduğunda ihtiyaçlarını bu hesaptan 0,01 gram ve katları bazında altın karşılığı TL olarak karşılayabilecekler.
Atila Bora Akın: “Küçük tasarrufları teşvik etmeyi hedefliyoruz.”
Tasarrufun Altın Günü uygulamasıyla küçük yatırımları teşvik ederek yastık altı birikimleri ekonomiye kazandırma amaçlarını vurgulayan Şekerbank Aksaray Şube Müdürü Atila Bora Akın, “Altını getirisiyle alakalı olduğu kadar geleneksel olarak da bir birikim tercihi olarak gören tabana yaygın müşteri profilimizi, şimdi de bu yeni ürün ve hizmetimizle desteklemeye devam ediyoruz” dedi. Akın, sözlerine şöyle devam etti:
“Müşterilerimiz ya da müşterimiz olmak isteyen herkes, bin bir emekle tasarruf ettikleri ziynet altınlarını, şimdi çalınma, kaybolma riski olmadan bankamız güvencesinde biriktirebilecekler. ‘Anadolu Bankacılığı’ misyonumuz ve 71 il ile 98 merkez dışı ilçedeki yaygın şube ağından gelen gücümüzle tabana yaygın tasarrufu teşvik etmeyi hedefliyoruz.”
Şekerbank’ın Altın Bankacılığı ürün gamında halen; Vadesiz Altın Hesap, Vadeli Altın Hesap, Düzenli Altın Birikim Talimatı ve B Tipi Altın Fonu bulunuyor. Banka, müşterilerine ayrıca internet bankacılığı ile 24 saat altın alım satım işlemi yapması imkanı sağlıyor.
Aksaray Haberleri Kars Valisi Ziya Polat’ın Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü mesajı
Aksaray Haberleri “Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki fedâ?”
Aksaray Haberleri Ramazanın son iftarı Çanakkale’de yapılacak
Aksaray Haberleri Kars’ta “Açık Kapı” üniversite öğrencileriyle buluştu: Talepler yerinde dinleniyor
Aksaray Haberleri Fed faiz oranında değişikliğe gitmedi
Aksaray Haberleri Altın fiyatlarında yeni gün: Yön ise yukarı
Aksaray Haberleri İstanbul sürücülerine uyarı: Saraçhane çevresi trafiğe kapatılıyor
Aksaray Haberleri Artvin’de, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 111. yıl dönümü dolayısıyla törenler düzenlendi
Aksaray Haberleri Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Çanakkale mesajı
Aksaray Haberleri Denizlerde fırtına: Dört bölgede kuvvetli rüzgar bekleniyor
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021