Şehrimiz İçin Hep Birlikte Çalışacağız

Aksaray Haberleri - 07.10.2017 - 13:06

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy’u ziyaret etti.

Karşılıklı fikir alışverişi yapıldığı toplantıda konuşan Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Aksaray’ın daha iyi bir noktaya gelmesi için meclis üyeleriyle ortak hareket ederek kamu ve sivil toplum kuruluşları ile uyumlu bir çalışma sergilediklerini söyledi.

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy’un aynı zamanda belediyeci olması nedeniyle uyumlu bir çalışma içerisinde olacaklarını aktaran Başkan Yazgı, “Biliyorsunuz, İl Başkanımız Hüseyin Altınsoy kardeşim daha önce belediye başkan yardımcılığı görevinde bulundu. Bu anlamda bizi en iyi anlayan da kendisi olacaktır. İl Başkanımızın desteği ile şehrimizin daha iyi bir noktaya gelmesi için Meclis üyelerimizle birlikte her türlü fedakârlığa hazırız. Çünkü bu şehir hepimizin” ifadelerini kullandı.

Aksaray Belediyesinin devam eden projelerinden bahseden Başkan Yazgı, yakın zamanda göreve başlayan AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy’a başarılar diledi.

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy ise Belediye projelerini ilgi ile takip ettiği ve birçok hizmeti takdirle karşıladığını söyleyerek “Başkanımız Haluk Şahin Yazgı kardeşimle biz daha önce belediye meclis üyeliği de yapmıştık. Yani aynı çatı altında şehrimize hizmet etmek için çalıştık. Hep birlikte inşallah şehrimize hizmet edeceğiz” dedi.

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, ziyaretin kendisini ziyadesiyle memnun ettiği açıklayarak ziyaretten dolayı Başkan Yazgı ve Meclis Üyelerine teşekkür etti.

Aksaray Haberleri Aksaray İHH Başkanı Korkmaz Özgürlük Filosu’nda

Aksaray Haberleri Macera Park Çok Yakında Yeni Sezona Merhaba Diyecek

Aksaray Haberleri Aksaray İHH 2024 Ramazan Faaliyetleri

Aksaray Haberleri Başkan Dinçer Çocukları 23 Nisan Çocuk Şenliğine Davet Etti

Aksaray Haberleri Yeni Belediye Hizmet Binasında Çalışmalar Aralıksız Sürüyor

Aksaray Haberleri Solaklı’da Bir İlk: Kadın Başkan Seçildi

Aksaray Haberleri Başkan Dr. Evren Dinçer Mazbatasını Aldı

Aksaray Haberleri Bayramda Belediye Hizmetleri Kesintisiz Sürecek

Aksaray Haberleri Alanya Aksaraylılar Platformundan Geleneksel İftar

Aksaray Haberleri Aksaray Yerel Seçim Sonuçları

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021