Aksaray Haberleri - 21.11.2016 - 11:27
32. Cadde Üzerinden Şehir Merkezine Dönüşler Artık Daha Kolay.
Aksaray belediyesi şehrin muhtelif yerlerinde yaptığı düzenlemelerle trafiği rahatlatmaya devam ediyor.
32. caddenin Perşembe pazarı ve şehitlik parkıyla birleştiği yere, Aksaray Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından U dönüşlü kavşak yapıldı.
Yeni yapılan uygulamayla zaman kaybının ve oluşan trafik sıkışıklığının da önüne geçilmesi planlanıyor.
Belediye ekiplerinin yaptıkları kavşak düzenlemesi ile araç sürücüleri, Adliye önünden şehir merkezine daha rahat ve kontrollü bir şekilde dönebiliyorlar.
Yeni kavşak düzenlemesinin çok yerinde ve güzel bir hizmet olduğunu ifade eden vatandaşlar “Daha önce makas mevkiindeki atlı kavşağa kadar giderek ışıklarda beklemek zorunda kalıyorduk. Şimdi Adliye önünden şehir merkezine kolaylıkla dönebiliyoruz. Bu güzel hizmetinden dolayı Belediye Başkanımız Haluk Şahin Yazgı’ya ve ekibine teşekkür ediyoruz” şeklinde konuşarak memnuniyetlerini dile getirdiler.
Aksaray Haberleri Türkiye-Belçika İşbirlikleri Güçleniyor
Aksaray Haberleri 33 İlde FETÖ’ye Operasyon, 69 Şüpheli Yakalandı
Aksaray Haberleri Erzurum mutfağına mühür: Paça Çorbası tescillendi
Aksaray Haberleri Sinop’ta Dereyi Kirleten Tesise 1 Milyon 678 Bin Tl Ceza
Aksaray Haberleri Çin ile Tanıştım Haber Ödülleri başvuruları başladı
Aksaray Haberleri Baba elinden kanlı infaz!
Aksaray Haberleri “Kalbimin En Güzel Şiiri: Annem” yarışmasında ödüller sahiplerini buldu
Aksaray Haberleri Saadet Partisi Heyeti Kars Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021