Şehitler için mevlid okuttular, Mehmetçik için bağışta bulundular

Aksaray Haberleri - 15.03.2018 - 9:34

Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin’de terör örgütlerine yönelik başlattığı ‘Zeytin Dalı’ Harekâtına vatandaşların desteği artarak devam ediyor.

Kırımlı(Hamidiye Alaca) Mahalle Muhtarı Yaşar Güven, Muhsin Baştuğ, Çitçi Malları Koruma Başkanı Mesut Çakmak ve Bekir Ağan’dan oluşan heyet ile Vali Aykut Pekmez’i ziyaret ettiler.

Ziyaretleri hakkında Vali Pekmez’e bilgi veren muhtar Yaşar Güven merkez camiinde şehitler için mevlit okutarak Aferinde yürütülen ‘Zeytin Dalı’ harekatını katılan Mehmetçik için destek kampanyası düzenlediklerini söyledi. Vatandaşların; mesele vatansa, bayrak, ezansa gerisi teferruattır yaklaşımı ile kampanyaya büyük destek verdiğini ifade eden Güven; toplamda 33 bin 500 TL vatandaş bağışını Türk Silahlı Kuvvetlerin hesabına yatırdıklarını söyledi.

Vali Aykut Pekmez gösterilen anlamlı duyarlılık ve desteğin çok önemli olduğunu belirterek: “Biz tarihimizle övünen bir milletiz. Hürriyetinden hiçbir zaman ödün vermemiş bir milletiz. Bu millet vatan için canını, malını feda etmeyi esirgememiştir. Bugünde bütün vatandaşlarımız elinden geldiğince bu fedakârlığı yapıyor. Devletimi adına size teşekkür ediyorum. Devletimiz bu operasyonu yapacak güçtedir. Ancak milletimizin manevi desteğinin yanı sıra ordumuzun arkasında olduğunu bu şekilde göstermesi vatan, millet, vatan, bayrak, ezan duyarlığı ile göstermesi önemli”dedi.

Aksaray Haberleri Vergi düzenlemelerini içeren teklif TBMM’de kabul edildi

Aksaray Haberleri 33 ilde DEAŞ operasyonu: 233 şüpheli yakalandı

Aksaray Haberleri 5 ilde “sahte banka reklamı” operasyonu: 18 gözaltı

Aksaray Haberleri Aksaray OSB Heyetinden Niğde ve Bor OSB’lere Ziyaret

Aksaray Haberleri Saatçioğlu: “AB–Orta Asya Stratejik Ortaklığı Türkiye için Yeni Fırsat Kapıları Açıyor”

Aksaray Haberleri Hatay’ın kültürel mirası deprem sonrası dijital arşive aktarıldı

Aksaray Haberleri Ankara, İlk ve En Büyük Kış Festivali’ne geri sayım başladı

Aksaray Haberleri Ankara’nın ilk ve en büyük kış festivaline geri sayım başladı

Aksaray Haberleri Kültepe Kaniş-Karum’da ilk kez mozaik kalıntılarına rastlandı

Aksaray Haberleri İzmir’de suç örgütü propagandası yapan 30 şüpheli gözaltına alındı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021