Aksaray Haberleri - 12.10.2019 - 9:20
26 Haziran 2019 Tarihinde Zeytindalı Harekat Bölgesinde bölücü örgüt mensupları ile çıkan çatışmada şehit olan Mikail Candan için Bağlıkaya Beldesinde Hatim Duası programı düzenlendi.
Belde Merkez Camiinde Cuma namazı öncesinde düzenlenen Hatim ve dua programına Vali Ali Mantı, Emniyet Müdürü Murat Kolcu, İl Jandarma Komutanı Albay Fuat Anık, Vali Yardımcıları Mehmet Tanışır, Mustafa Türkcan, kamu kurum müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Yapılan Kuran-ı Kerim Hatimlerinin duası yapıldı. İl Müftüsü Cemalettin Bal’ın imametinde kılınan Cuma namazının ardından programa katılan vatandaşlara yemek ikram edildi. Vali Ali Mantı Şehit Mikail Candan’a Allah’tan rahmet dileyerek şehit Candan’ın babası Ramazan Candan ile bir süre sohbet etti.
Aksaray Haberleri Liverpool – Galatasaray maçının hakemi belli oldu
Aksaray Haberleri Malatya’da ramazan bereketi öğrenci yurtlarına taşındı
Aksaray Haberleri İstanbul’da bazı yollar geçici süreyle trafiğe kapatılacak
Aksaray Haberleri Ramazan Bayramı’nda trenlerde 8 bin 898 kişilik ek kapasite
Aksaray Haberleri Kars’ta Ramazan bayramı güvenlik tedbirleri masaya yatırıldı
Aksaray Haberleri Türkiye’den İsrail’in Lübnan’daki kara operasyonuna kınama
Aksaray Haberleri İsrail ordusu Lübnan’ın güneyine kara operasyonu başlattı
Aksaray Haberleri Malatya’da 20 santimetrelik kitle kapalı yöntemle alındı
Aksaray Haberleri MEB’den ortak yazılı sınav takvimi: Nisan’da yapılacak
Aksaray Haberleri Oscar Ödülleri’nde kazananlar açıklandı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021