Aksaray Haberleri - 20.01.2016 - 9:58
Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından yürütülen “Şehir – İnsan Medeniyet Köprüsü: Örnek Kişilikler” projesi kapsamında; Aksaray Valiliğince organize edilen “Şehir – İnsan Medeniyet Köprüsü: Örnek Kişilikler” “Fethi GEMUHLUOĞLU” programı Aksaray’da gerçekleştirildi.
Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğünce hazırlanan “Medeniyet Köprüsü Beş Şehirli Örnek Şahsiyetler” fotoğraf sergisinin açılışıyla başlayan program, Kültür ve Turizm Bakanlığınca hazırlanan “Örnek Kişilikler Tanıtım Filmi”nin gösterimi ile devam etti.
Programa konuşmacı olarak katılan Yazar Sadık YALSIZUÇANLAR’ın, Fethi GEMUHLUOĞLU üzerine verdiği konferans katılımcılar tarafından ilgiyle takip edildi. Yazar Sadık YALSIZUÇANLAR Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından yürütülen bu projenin, çok yerinde ve önemli bir proje olduğunu belirterek, medeniyet değerlerimizin yaşatılmasında gayret ve katkıları olan örnek şahsiyetlerin anlatılması ve onların yâd edilerek, gelecek kuşaklara aktarılmasının önemli bir adım olduğunu ifade ederek projeye destek olanlara teşekkürlerini sundu.
Aksaray Kültür Merkezi Büyük Salonda gerçekleştirilen programa Aksaray Vali Yardımcısı Şahin BAYHAN, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ramazan ALTUNDAĞ, Güzelyurt Kaymakamı Yakup GÜVEN, Eskil Kaymakamı Mustafa İLHAN, İl Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa DOĞAN, İl Müftüsü Cemalettin BAL, SGK İl Müdürü Saffet ÇALIŞKAN,Gülağaç Belediye Başkanı Faruk TEYMEN ile yaklaşık 500 dinleyici iştirak etti.
Ayrıca aynı gün saat 19.00’da Yazar Sadık YALSIZUÇANLAR, Aksaray Zinciriye Medresesinde Aksaray Valisi Şeref ATAKLI, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin YAZGI ve İl Protokolünün katılımlarıyla bir konferans daha gerçekleştirdi.
Aksaray Haberleri Bilim insanlarından Dünya Kupası için sıcaklık alarmı
Aksaray Haberleri Ankara’da korsan otoparkçılara operasyon: 32 gözaltı
Aksaray Haberleri Küresel krizler sonrası altında son durum
Aksaray Haberleri Sinop’ta Dereyi Kirleten Tesise 1 Milyon 678 Bin Tl Ceza
Aksaray Haberleri Çin ile Tanıştım Haber Ödülleri başvuruları başladı
Aksaray Haberleri Erzurum’da Milli Teknoloji Atölyesi’nin temeli atıldı
Aksaray Haberleri Kaleiçi esnafı sessizliğe büründü: “Bu karar bizi bitirdi”
Aksaray Haberleri 2026 Yılı Rüzgârın Yılı Olacak
Aksaray Haberleri Tren seferlerinde bayram hazırlığı: Ek kapasite 18 bin 664 kişi
Aksaray Haberleri 49. Uluslararası Giresun Aksu Festivali başlıyor
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021