Aksaray Haberleri - 19.03.2018 - 12:00
18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin 103. yıl dönümü ve Şehitleri Anma Günü nedeni ile Aksaray Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte sahnelenen “Seddülbahir Yahya Çavuş” adlı tiyatro oyunu izleyenleri duygulandırdı.
Aksaray Kültür Merkezi’nde sahnelenen oyunu, Belediye Başkanvekili Süleyman Canbulut, Belediye Başkan Yardımcısı Güven Kemerkaya, İl Kültür Müdürü Mustafa Doğan, Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Aksaray Şube Başkanı Murat Günaydın, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş izledi.
Erkay Yavuz’un yazıp yönettiği yaklaşık 80 dakika süren tiyatro oyununda; Kerem Tanık, Yüksel Molla, Erkay Yavuz, Güner Elmas, Halis Genç, Emre Gümüş, Yılmaz Calayır ve Çağatay Dörtyıldız rol alıyor. Çanakkale’de yaşanan kahramanlıklar ve askerlerin hikâyeleri anlatılırken, askerlerin şehit olma sahneleri tüm izleyenleri duygulandırdı. “Seddülbahir Yahya Çavuş” adlı tiyatro oyunu oyuncuların başarılı performansları ile göz doldururken oyunun sonunda tüm oyuncular uzun süre alkışlandı.
Oyunun ardından sahneye çıkan Belediye Başkanvekili Süleyman Canbulut, başarılı performanslarından dolayı tüm oyuncuları tebrik ederek, hediye ve çiçek taktim etti.
Aksaray Haberleri Bayramda otobüs seferlerine ek imkan
Aksaray Haberleri Gürlek’ten Özel’e hukuki hamle: “Delilsiz iddialar algı operasyonu”
Aksaray Haberleri Hatay’da emniyet güçleri tarafından iki hükümlü yakalandı
Aksaray Haberleri İran’dan FIFA’ya güvenlik talebi: “Maçlar Meksika’da oynansın”
Aksaray Haberleri Yayla ortaokulu inşaatı yüzde 50 seviyesine ulaştı
Aksaray Haberleri Başkan Üstün ve Kaymakam Eroğlu Hatay’da incelemelerde bulundu
Aksaray Haberleri AYBÜ Binicilik takımı sezona kupayla merhaba dedi
Aksaray Haberleri Sosyal medya fenomeni Testo Taylan hakkında soruşturma
Aksaray Haberleri Vali Ziya Polat Şehit Ailesine İftarda misafir oldu
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021