Aksaray Haberleri - 08.06.2015 - 10:33
CHP Aksaray il başkanı Doğan Koşar yaptığı yazılı açıklamada; Türkiye Cumhuriyetinin en önemli seçimlerinden birisini yaşadık. Ülkemiz çok ciddi bir arbedenin kenarından dönmüştür. Seçimin kaybedeni, Sn. Erdoğan ve AKP’dir. AKP Türkiye’nin her tarafında oy kaybetmiştir.
Yapay üretilen gündem, başkanlık sistemi çökmüştür. AKP, demokrasiye, hukuka verdiği zarar ve yolsuzluğun örtülmesi konusunda cezalandırılmıştır. Sn Erdoğan taraf tutmasının ne kadar yanlış olduğunu anlamıştır. MHP’yi Aksaray’daki, HDP’yi ülke genelindeki başarısından dolayı kutluyorum. Genel başkanımız Sn. Kılıçdaroğlu harcadığı olağanüstü emek, yarattığı gerçek gündem, demokrasiye bağlılığı, ve demokrasinin kazanması konusundaki işlevi nedeni ile en büyük kutlamayı hak etmiştir.
Aksaray’da siz kazanamazsınız, MHP kazanabilir tezi nedeni ile oylarımızın bir kısmı MHP’ye gitmiştir. Oylarımızın bir kısmı HDP barajı aşsın kaygısı ile HDP’ye gitmiştir. O nedenle böyle bir tablo ortaya çıkmıştır. Ancak, CHP olarak haklı olduğumuzu, Aksaray’ın sorunlarının bizim tarafımızdan çözüleceğini bilmenin rahatlığı içerisindeyiz.
Emekliye yılda 2 ikramiye verilmesi, asgari ücretin 1.500 TL olması, aile sigortası uygulaması CHP Seçim Bildirgesiyle başlamıştır. Bundan sonra gelecek hükümetlerinde bu işlemleri devam ettireceğine güvencemiz tamdır.
Bundan sonra Baraj, Aday belirlemenin lider tarafından yapılmaması, koalisyon, azınlık hükümeti, erken seçim tartışılmaya başlanacaktır. Demokrasi içerisinde her türlü sorunun çözümü bulunacaktır. Bu bilinçle kamuoyuna saygılar sunuyorum.
Aksaray Haberleri Kars 36 Spor’lu Kubilay Kaan Kundakçı son yolculuğuna uğurlandı
Aksaray Haberleri Enerji krizi günlük 2 milyar dolara ulaşıyor
Aksaray Haberleri Baharda kış: Bayburt’ta kar kalınlığı 2 metreyi aştı
Aksaray Haberleri Anahtar Parti, AK Parti ile bayramlaştı
Aksaray Haberleri Bakan Memişoğlu’ndan ilaç müjdesi: 36 ilaç geri ödeme listesinde
Aksaray Haberleri İstanbul’da “Huzur” operasyonu: 527 gözaltı
Aksaray Haberleri 29 ilde DEAŞ’a yönelik operasyon: 139 gözaltı
Aksaray Haberleri Körfez hattında füze yağmuru: Binlerce saldırı
Aksaray Haberleri Asensio için kritik viraj: Dünya Kupası umudu sürüyor
Aksaray Haberleri Esenler’de yolcu otobüsü alev alev yandı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021