Saygı, Özlem ve Rahmetle Andık…

Aksaray Haberleri - 10.11.2017 - 9:16

Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi çalışanları, Atatürk’ü, vefatının 79. yılında Saygı, Özlem ve Rahmetle andılar.

Cumhuriyetimizin kurucusu, Ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 79. yılında, Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesinde de düzenlenen törenle anıldı. 10 Kasım Atatürk’ü anma günü törenine Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Vekili. Dr. Abdullah Alkan, İdari ve Mali Hizmetler Müdür vekili Metin Yıldırır, başhekim yardımcıları, idareciler, doktorlar, hemşireler, sağlık çalışanları ile hastalar katıldılar.

Ambulans sirenleri, saygı duruşu ve istiklal marşı eşliğinde bayrak yarıya indirildi. Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Poliklinik ve Görüntüleme Merkezi giriş kapısı önünde gerçekleştirilen anma törenine, sağlık çalışanları yoğun katılım gösterirken hastaneye tedavi amacıyla gelen vatandaşlarda törene katılarak, hep birlikte istiklal marşını okudular.

Aksaray Haberleri Kadın işsizliği 12 yılın en düşük düzeyine geriledi

Aksaray Haberleri Şam yönetimi ile YPG arasında ateşkes ve entegrasyon anlaşması

Aksaray Haberleri AJet’in yurt dışı bağlantılı uçuşlarında indirim

Aksaray Haberleri Fenerbahçe Avrupa’da istikrarını sürdürüyor

Aksaray Haberleri KVKK’dan Kişisel Verileri Koruma Günü’nde 3 ayrı yarışma

Aksaray Haberleri CİMER’e yapılan acil başvuru sonrası Altındağ’da bina boşaltıldı

Aksaray Haberleri Guardiola Filistin için haykırdı: “Sessizlik en büyük silah”

Aksaray Haberleri Vali Mehmet Makas, milletvekili ve bürokratlarla Akçakoca’da

Aksaray Haberleri Başkent Üniversitesi ISIF’25’te ödüllerle döndü

Aksaray Haberleri TAG Otoyolu’nda zincirleme kaza: 2 ölü, 10 yaralı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021