Sarıkaya; Şehidimize Allah’tan Rahmet Diliyoruz

Aksaray Haberleri - 02.10.2015 - 9:43

Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Yaşar Sarıkaya, Şırnak’ın Cizre ilçesinde PKK’lı teröristlerin roketatarlı saldırısında ağır yaralanan 22 yaşındaki özel harekat polisi Yunus Emre Akbaş, Ankara’da tedavi gördüğü Gülhane Askeri Tıp Akademisi’nde şehit düşen hemşehrimiz için taziye mesajı yayınladı.

Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Yaşar Sarıkaya, yayınladığı taziye mesajında;” Şırnak’ın Cizre ilçesinde PKK’lı teröristlerin roketatarlı saldırısında ağır yaralanan 22 yaşındaki özel harekat polisi Yunus Emre Akbaş, Ankara’da tedavi gördüğü Gülhane Askeri Tıp Akademisi’nde şehit düşmesi haberini büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Hain saldırıları nefret ve şiddetle kınıyor; şehidimiz Yunus Emre Akbaş’a Allah’tan rahmet, milletimize ve ailesine başsağlığı diliyorum.

Ülkemizin birlik ve beraberlik ortamına kast ederek, gencecik fidanlarımızı şehit edenlere devletimiz misliyle cevabını vererek, hesabını sormaktadır. Devletimiz tüm imkânlarını seferber ederek, Türkiye’nin huzur ve istikrarına, milletin birlik ve beraberliğine kastedenlere asla izin vermeyecektir. Birlik, beraberlik ve kardeşliğimiz en büyük gücümüzdür. Ülkemizi karıştırmak isteyen şer odaklarına en güzel cevabı hep birlikte ele ele birlik ve beraberlik içerisinde vereceğiz. Canımızı yakan, yüreğimizi burkan bu hain saldırılara, rabbimizin yardımıyla evlat acısını yaşayan ailelerimizin, 75 milyonun birlik beraberliği ve dualarıyla karşı koyarak, ülkemizi yeniden huzurun adresine dönüştüreceğiz inşallah” dedi.

Aksaray Haberleri BHA Genel Müdürü Kaçar, Manavgat’ın değerlerini kaleme aldı

Aksaray Haberleri Keçiborlu’da hizmet sahada şekilleniyor

Aksaray Haberleri Van TSO Heyeti Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde ağırlandı

Aksaray Haberleri Gram ve çeyrek altında düşüş rüzgarı

Aksaray Haberleri Beypazarı’nda 10.250 öğrenci karnelerini aldı

Aksaray Haberleri Burdur Kızılkaya’da 2026 hasat sezonu başladı

Aksaray Haberleri Beypazarı Adliyesinde görev süreleri sona eren Hâkim ve Savcılar başka yerlere atandı

Aksaray Haberleri 39 saniyede kıyameti yaşadılar: Venezuela enkaz altında!

Aksaray Haberleri RTÜK Başkanı Daniş yayıncı kuruluşları ve futbol yorumcularını uyardı

Aksaray Haberleri “Eski Kastamonu Fotoğrafları”Sergisinin açılışı AKK’de gerçekleşti

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021