Yerel Haberler - 18.06.2026 - 0:00
ŞANLIURFA – BHA
Yaklaşık 130 öğrencinin katılım sağladığı etkinlikte çocuklar, birbirinden renkli ve eğitici atölyelerde keyifli vakit geçirdi. Program kapsamında çini mozaik, ebru, alçı boyama, müzik ve karaoke atölyeleri kurularak öğrencilerin sanatsal faaliyetlere aktif katılım göstermeleri sağlandı.
Gün boyunca süren etkinliklerde çocuklar hem yeni beceriler kazanma fırsatı buldu hem de arkadaşlarıyla birlikte eğlenceli anlar yaşadı. Program kapsamında öğrencilere hamburger ikram edilirken, dondurma ve ekler dağıtımı da gerçekleştirildi. Etkinliğin sonunda ise çocuklara uçurtma hediye edilerek şenlik coşkusu taçlandırıldı.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Hayal Atölyesi Çocuk Şenliği ile çocukların sanatla buluşmaları, sosyal yönlerinin güçlendirilmesi ve unutamayacakları bir gün yaşamaları amaçlandı.
Öğrencilerin yoğun ilgisi ve memnuniyetiyle tamamlanan etkinlik, çocukların yüzlerinde tebessüm bıraktı. Bu memnuniyet verilen röportajlara da yansıdı.
Yerel Haberler Yeniden Refah Partisi Adana İl Başkanı Özkut Özdemir’den TİMBİR Adana Bölge Temsilciliğine ziyaret
Yerel Haberler Dünya Kupası’nda yeni gün heyecanı
Yerel Haberler Altın piyasasında hareketli gün
Yerel Haberler Başkent Akşamları “Çayyolu Yaz Sahnesi” ile şenleniyor
Yerel Haberler AJet “En Mutlu İş Yerleri” listesinde
Yerel Haberler Eğitim’de marka şehir Artvin
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021