Samsunspor’da Nenad Bjelica dönemi! sezon sonuna kadar anlaşma

Yerel Haberler - 14.10.2026 - 11:33

İSTANBUL – BHA 

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Samsunspor, teknik direktörlük görevine Nenad Bjelica’yı getirmek için anlaşma sağladı. Kulüpten yapılan açıklamada, Hırvat çalıştırıcıyla sezon sonuna kadar prensip anlaşmasına varıldığı duyuruldu. Bjelica ve ekibinin bugün özel uçakla Samsun’a geleceği belirtildi.

Fink’in ayrılığının ardından yeni dönem

Samsunspor, üst üste alınan kötü sonuçların ardından Thorsten Fink ile yollarını ayırmıştı. Fink yönetiminde ligde çıktığı 7 maçta 1 galibiyet ve 1 beraberlik alan kırmızı-beyazlı ekip, 5 karşılaşmadan mağlubiyetle ayrıldı. Son olarak Trabzonspor’a 3-0 kaybeden Samsunspor, yeni teknik direktörüyle çıkış yakalamayı hedefliyor.

Bjelica Türkiye’yi yakından tanıyor

55 yaşındaki Nenad Bjelica, daha önce Trabzonspor’un teknik direktörlüğünü yaptı. Hırvat çalıştırıcı, bordo-mavili ekibin başında 16 Süper Lig maçına çıktı ve 8 galibiyet aldı. Bjelica ayrıca Dinamo Zagreb, Union Berlin, Lech Poznan ve Osijek gibi takımlarda görev yaptı.

Özellikle Dinamo Zagreb döneminde elde ettiği başarılarla dikkat çeken deneyimli teknik adam, Samsunspor’un ligdeki kötü gidişatını durdurmak için görev yapacak. Kırmızı-beyazlı taraftarlar, Bjelica yönetiminde takımın yeniden yükselişe geçmesini bekliyor.

Yerel Haberler Şampiyonlar Ligi’nde sürprizlerle dolu gece

Yerel Haberler Erzincan’da üniversiteli gençlere ulaşım müjdesi

Yerel Haberler Galatasaray, Barcelona karşısında farklı kaybetti: 1-4

Yerel Haberler Yatırım fonlarında tasfiye sürecinde yeni aşama

Yerel Haberler “Küresel Politikanın Dili” söyleşi serisinde hukuk ve medyanın rolü ele alındı

Yerel Haberler Ankara’da 7. Merhamet ve Emek Ödülleri 28 siyasi partiyi ve onlarca STK’yı buluşturdu

Yerel Haberler Ankara Ulus’ta girişimcilere yeni teknoloji ve iş geliştirme alanı açıldı

Yerel Haberler Galatasaray’dan Devler Ligi’nde Barcelona sınavı! RAMS Park’ta büyük gece

Yerel Haberler Elazığ’ın su ürünleri potansiyeli uluslararası vitrine çıkıyor

Yerel Haberler Malatya’da bir ilk: Yapay Zekâ Mühendisliği Doktora Programı açıldı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021