Yerel Haberler - 07.11.2025 - 6:29
SAMSUN-BHA
Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanan karşılaşma öncesinde kırmızı-beyazlı taraftarlar, tribünlerde Filistin bayrağı açarak “From the river to the sea, Palestine will be free” yazılı pankartla anlamlı bir mesaj verdi.
Mücadeleye etkili başlayan Samsunspor, 18. dakikada Emre Kılınç’ın pasında kaleciyle karşı karşıya kalan Holse’nin golüyle öne geçti. VAR incelemesinin ardından gol geçerli sayıldı ve Samsunspor 1-0’lık üstünlüğü yakaladı. İlk yarıda Hamrun Spartans’ın Koffi ve Mouandilmadji ile yakaladığı fırsatlar sonuç getirmedi, devreye ev sahibi ekip 1-0 önde girdi.
İkinci yarıya da tempolu başlayan kırmızı-beyazlılar, 58. dakikada Zeki Yavru’nun köşe vuruşunda topu önünde bulan Emre Kılınç’ın nefis vuruşuyla farkı ikiye çıkardı: 2-0. 77. dakikada sahneye bir kez daha Holse çıktı, ceza sahasına yerden gönderdiği topu Mouandilmadji ağlara gönderdi: 3-0.
Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Samsunspor, taraftarı önünde sahadan 3-0’lık net bir galibiyetle ayrıldı.
Bu sonuçla UEFA Konferans Ligi’nde çıkışını sürdüren Samsunspor, grubunda puanını 9’a yükselterek üst tura yükselme yolunda önemli bir adım attı. Samsunspor, bir sonraki maçında deplasmanda İzlanda temsilcisi Breiðablik karşısında çıkacak.
Yerel Haberler Bilim Merkezi ile Üniversiteden “Siber Dayanışma” semineri
Yerel Haberler Galatasaray ile Samsunspor ligde 65. kez karşılaşacak
Yerel Haberler Hizmetin gücü filoya yansıyor
Yerel Haberler ABB’de memurlar için sds sözleşmesi yeniden imzalandı
Yerel Haberler Bodrum’da sağanak: Rögarlar taştı, caddeler göle döndü
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021