Yerel Haberler - 04.12.2025 - 13:11
ŞANLIURFA – BHA
Halk ve çevre sağlığını korumak adına denetimlerine aralıksız devam eden Eyyübiye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ünlü markaların taklit ambalajları kullanılarak, toz çamaşır deterjanı, bulaşık deterjanı ve benzeri temizlik ürünlerinin sahtelerinin dolumunun yapıldığı tespit edilen depoda, büyük çuvallar içerisinde ambalajlanmaya hazır kimyasallar ile çok sayıda ambalaj ve dolum makineleri ele geçirildi.
Ele geçirilen malzemelere Jandarma nezaretinde tutanakla el konulurken, konuyla ilgili kişiler hakkında soruşturma başlatılarak, söz konusu depolar da mühürlendi.
Yerel Haberler Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan karne günü mesajı
Yerel Haberler Hatay İskenderun’da asansör kazası
Yerel Haberler Artvin’de 22 bin 592 öğrenci karne heyecanı yaşadı
Yerel Haberler Kırıkhan MEM şampiyon oldu
Yerel Haberler Hatay Samandağ’da karne sevinci
Yerel Haberler AKK’de geri dönüşümün önemine dair panel gerçekleştirildi
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021