Aksaray Haberleri - 13.06.2017 - 9:52
İl Sağlık ve Halk Sağlığı Müdürü Dr. Mahmut ARIK yaptığı açıklamada; Sağlıklı bir gelecek için çocukların elde ettikleri öğrenim deneyimleri büyük öneme sahiptir.7-10 yaş çocukların sağlık okuryazarlığını ve sağlıklı yaşam bilincini geliştirmek için bilgi, hikaye, bilmece, bulmaca, test ve görsellerin aldığı ’Sağlık Çocuk ’adlı derginin tanıtım sayısı Sağlık Bakanlığı Sağlığın Geliştirilmesi Genel Müdürlüğü tarafından basılmıştır.
Sağlık Çocuk Dergisi, abonelik sistemi ile hedef kitleye ulaştırılacak olup, öğrenciler dergiye ücretsiz abone olabilecektir. Dergiye abone olmak çok kolay 30 Haziran’a kadar www.saglikcocuk.saglik.gov.tr internet sitesine girip çocuğunuzun adını. Soyadını ve adresini yazmanız yeterli. Tüm bu işlemleri yaptıktan sonra dergi her ay adresinize gelecektir.
Bu bağlamda; Halk Sağlığı Müdürlüğü olarak İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile koordinasyon kurulup, belirlenen okullarda derginin dağıtım ve tanıtımı yapılarak afişlerin okullarda asılması suretiyle, öğrencilerin ücretsiz abone olmaları konusunda bilgilendirilmeleri sağlanmıştır.
Aksaray Haberleri Hatay’da tır alevlere teslim oldu
Aksaray Haberleri Akdeniz Üniversitesi’nde başarılı böbrek nakli
Aksaray Haberleri Giresun’da altyapı ve üstyapı çalışmaları devam ediyor
Aksaray Haberleri Kaş’ta kıtaları birleştiren maraton: Meis-Kaş yüzme yarışı tamamlandı
Aksaray Haberleri 69 ilde uyuşturucu operasyonu
Aksaray Haberleri Antalya’da Orman yangını alarmı
Aksaray Haberleri Yaz Etkinlikleri Kent Orkestrası konseriyle başladı
Aksaray Haberleri Kars’ta 51 suç kaydıyla aranan ve şahıs yakalandı
Aksaray Haberleri Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye NATO’nun güvenliğine katkı sunan müttefiklerin başındadır
Aksaray Haberleri Dışişleri Bakanlığı’ndan İsrail’in Suriye’deki saldırılarına tepki
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021