Yerel Haberler - 14.10.2025 - 6:02
RİZE-BHA
Tatbikatlara Tevfik İleri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde katılan İl Millî Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, öğrencilerin ve öğretmenlerin güvenli şekilde okuldan tahliye edilmesini yerinde takip etti. Akmeşe, uygulamanın afet bilincinin gelişmesi açısından büyük önem taşıdığını belirtti.
Tatbikat sonrası 82 kişilik Rize MEB Arama Kurtarma (AKUB) ekibiyle bir değerlendirme toplantısı yapan Akmeşe, tatbikat sürecine ilişkin gözlemlerini paylaşarak afet hazırlık çalışmalarının aralıksız süreceğini vurguladı.
İl Millî Eğitim Müdürlüğü, düzenli olarak yapılan bu tür tatbikatlarla öğrencilerin ve eğitim personelinin afet farkındalığını artırmayı, okullarda güvenli bir eğitim ortamı oluşturmayı hedefliyor.
Yerel Haberler A Milli Takım’dan kritik zafer! Dünya Kupası kapısı aralandı
Yerel Haberler X’te erişim sorunu: Kullanıcılar platforma giremedi
Yerel Haberler Aksaray’da oyun parkları yenileniyor
Yerel Haberler Otomotiv ihracatı 41,5 milyar dolarla tarihi rekor kırdı
Yerel Haberler Aksaray’da trafiği rahatlatacak yeni çevre yolu
Yerel Haberler RATEM Başkanı Gündoğan’dan TİMBİR’e ziyaret: “Yeni dönemde güçlü iş birlikleri kuracağız”
Yerel Haberler Milliler Dünya Kupası yolunda kritik virajda: Rakip Romanya
Yerel Haberler RTÜK Başkanı Daniş’ten Adalet Bakanı Gürlek’e ziyaret
Yerel Haberler 14 şehirdeki 54 Hazine taşınmazı için özelleştirme kararı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021