Rize Ticaret ve Ekonomi Uluslararası Kongre & Zirvesi başladı

Yerel Haberler - 23.10.2025 - 10:11

RİZE-BHA

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın video mesajı ve açılış konuşmalarıyla devam eden zirvede, dijital ekonominin uluslararası ticarete sunduğu fırsatlar, Karadeniz’in bölgesel ticaretteki stratejik rolü ve “Kuşak ve Yol Projesi”nin ekonomik etkileri ele alınacak.

Programa, Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Ticaret Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan, Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Durmuş Ünüvar, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, RTEÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Yılmaz, MÜSİAD Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Mahmut Asmalı, BBP Genel Başkan Yardımcısı Sultan Selim Şimşek, AK Parti Rize İl Başkanı Yılmaz Katmer, Rize Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ahmet Arif Mete, Çaykur Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim, Rize Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Erdoğan ile çok sayıda akademisyen, iş insanı ve yerel yönetici katıldı.

Zirveye ev sahipliği yapan RİDEVA Başkanı Recep Albayrak, etkinliğin hem Rize’ye hem de ülkemize hayırlı olmasını diledi.

Yerel Haberler İbn-i Sina’nın mirası geleceğe taşınıyor

Yerel Haberler 23 ilde göçmen kaçakçılığı operasyonu: 48 organizatör yakalandı

Yerel Haberler Beypazarı İlçe Emniyet Müdürü değişti

Yerel Haberler Adalet Bakanı Gürlek’ten Zonguldak’taki mevsimlik işçilere yapılan saldırıya ilişkin açıklama

Yerel Haberler Altın haftaya hızlı başladı

Yerel Haberler MASAK raporunda Kuriş ailesinin mali hareketliliği: 1818 tapu işlemi

Yerel Haberler Şampiyonlar Ligi’nde play-off rövanşları başlıyor

Yerel Haberler Bursa’da 3 noktada orman yangını

Yerel Haberler Devlet üniversitelerinde kontenjanların yüzde 99,52’si doldu

Yerel Haberler Zonguldak Valiliği, Alaplı’daki saldırı iddiasına açıklık getirdi

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021