Rize Ticaret ve Ekonomi Uluslararası Kongre & Zirvesi başladı

Yerel Haberler - 23.10.2025 - 10:11

RİZE-BHA

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın video mesajı ve açılış konuşmalarıyla devam eden zirvede, dijital ekonominin uluslararası ticarete sunduğu fırsatlar, Karadeniz’in bölgesel ticaretteki stratejik rolü ve “Kuşak ve Yol Projesi”nin ekonomik etkileri ele alınacak.

Programa, Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Ticaret Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan, Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Durmuş Ünüvar, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, RTEÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Yılmaz, MÜSİAD Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Mahmut Asmalı, BBP Genel Başkan Yardımcısı Sultan Selim Şimşek, AK Parti Rize İl Başkanı Yılmaz Katmer, Rize Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ahmet Arif Mete, Çaykur Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim, Rize Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Erdoğan ile çok sayıda akademisyen, iş insanı ve yerel yönetici katıldı.

Zirveye ev sahipliği yapan RİDEVA Başkanı Recep Albayrak, etkinliğin hem Rize’ye hem de ülkemize hayırlı olmasını diledi.

Yerel Haberler X’te erişim sorunu: Kullanıcılar platforma giremedi

Yerel Haberler RATEM Başkanı Vedat Gündoğan’dan Türk İnternet Medya Birliği’ne ziyaret

Yerel Haberler Aksaray’da oyun parkları yenileniyor

Yerel Haberler Otomotiv ihracatı 41,5 milyar dolarla tarihi rekor kırdı

Yerel Haberler Aksaray’da trafiği rahatlatacak yeni çevre yolu

Yerel Haberler RATEM Başkanı Gündoğan’dan TİMBİR’e ziyaret: “Yeni dönemde güçlü iş birlikleri kuracağız”

Yerel Haberler Milliler Dünya Kupası yolunda kritik virajda: Rakip Romanya

Yerel Haberler RTÜK Başkanı Daniş’ten Adalet Bakanı Gürlek’e ziyaret

Yerel Haberler 14 şehirdeki 54 Hazine taşınmazı için özelleştirme kararı

Yerel Haberler Küresel ticaret alarmda: Hürmüz Boğazı’nda 1900 gemi durdu

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021