Rize Ticaret ve Ekonomi Uluslararası Kongre & Zirvesi başladı

Yerel Haberler - 23.10.2025 - 10:11

RİZE-BHA

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın video mesajı ve açılış konuşmalarıyla devam eden zirvede, dijital ekonominin uluslararası ticarete sunduğu fırsatlar, Karadeniz’in bölgesel ticaretteki stratejik rolü ve “Kuşak ve Yol Projesi”nin ekonomik etkileri ele alınacak.

Programa, Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Ticaret Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan, Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Durmuş Ünüvar, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, RTEÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Yılmaz, MÜSİAD Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Mahmut Asmalı, BBP Genel Başkan Yardımcısı Sultan Selim Şimşek, AK Parti Rize İl Başkanı Yılmaz Katmer, Rize Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ahmet Arif Mete, Çaykur Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim, Rize Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Erdoğan ile çok sayıda akademisyen, iş insanı ve yerel yönetici katıldı.

Zirveye ev sahipliği yapan RİDEVA Başkanı Recep Albayrak, etkinliğin hem Rize’ye hem de ülkemize hayırlı olmasını diledi.

Yerel Haberler Anahtar Parti Karadeniz Ereğli’de ilçe yönetimini tanıttı

Yerel Haberler 12 saatte hazırlanan lezzet: Coğrafi işaretli İskilip Dolması

Yerel Haberler Meteoroloji’den 35 il için kritik hava uyarısı

Yerel Haberler Andrei Borza ARCA Çorum FK’da

Yerel Haberler DAİMFED’den Garden Koala’ya ziyaret: Peyzaj ve süs bitkilerinde iş birliği mesajı

Yerel Haberler Pazarspor 2026-2027 futbol sezonunu açtı…

Yerel Haberler AK Parti Mamak İlçe Başkanı Dalbastı: Mevcudu korumaktan acizsiniz

Yerel Haberler Filenin Sultanları Çin engelini aşıp finale yükselmek istiyor

Yerel Haberler Motorin fiyatlarına gece yarısı zammı

Yerel Haberler Vali Serdengeçti: Basın, şehrimizin hafızasını geleceğe taşıyan en önemli değerlerden biridir

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021