Aksaray Haberleri - 08.09.2016 - 8:51
Yaz saati uygulamasının yıl boyu sürdürülmesi hakkındaki karar, Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlandı. Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre; gün ışığından daha fazla yararlanmak amacıyla 26 Mart 2016 tarihinden itibaren bütün yurtta saatlerin bir saat ileri alınması şeklinde başlayan yaz saati uygulamasının her yıl, yıl boyu sürdürülmesi kararlaştırıldı.
Ayrıca, güneş ışığından daha fazla yararlanmak amacıyla tüm yurtta saatlerin yeniden düzenlenmesi hakkındaki 2016/8589 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı’nda yer alan “30 Ekim 2016 Pazar günü saat 04.00’ten itibaren bir saat geri alınması” ibaresi de yürürlükten kaldırıldı.
Aksaray Haberleri Kars Valisi Ziya Polat’tan “Veliaht” dizisi setine ziyaret
Aksaray Haberleri Muhtemel 11’ler: Fenerbahçe, Steaua Bükreş deplasmanında
Aksaray Haberleri Ankara için kuvvetli rüzgar ve yer yer fırtına alarmı
Aksaray Haberleri Serkan Başsoy gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı
Aksaray Haberleri AJet dış hatlarda büyüyor: 3 yeni hat açılıyor
Aksaray Haberleri Kdz. Ereğli ‘de plajlar bölgesi kaçak yapı ve işgallerden temizlendi
Aksaray Haberleri Beşiktaş’ın yeni orta sahası İstanbul yolunda
Aksaray Haberleri Aksaray’a hızlı tren müjdesi! Dört kente birden bağlanacak
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021