Rektör Şahin Gaziler Derneğini Ziyaret Etti

Aksaray Haberleri - 01.11.2016 - 10:08

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, milletin, gazilerin fedakârlıklarını asla unutmadığını ve unutmayacağını söyledi.

Muharip Gaziler Derneği Aksaray Şube Başkanı Mustafa Dağ’ı ziyaret eden Rektör Şahin, Türk Milletinin bugünkü refah seviyesine ulaşmasında şehitlerin ve gazilerin emsalsiz bir katkısı olduğunu belirtti. Vatan ve bayrak sevgisinin kalplerde her zaman derin bir anlamı olduğunu, gerektiğinde her ferdin gözünü kırpmadan canını verebileceğini kaydeden Şahin, “Tarihimiz bunun sayısız örnekleriyle doludur. Son olarak 15 Temmuz’da milletin, vatanı, bayrağı, inancı için neler yapabileceğini gördük. Allah’tan şehitlerimize bir kere daha rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum. Onların kahramanca mücadeleleri sayesinde ülkemiz, karanlık güçlerin hain oyunlarının üstesinden geldi” dedi.

Dernek Başkanı Mustafa Dağ ise Rektör Şahin’e, ziyaretinden dolayı teşekkür etti. Kısa açıklamaların ardından Dernek Yöneticileri ve ASÜ Rektörü Şahin, istişarelerde bulundu.

Aksaray Haberleri AJet’ten gençlere özel KKTC kampanyası

Aksaray Haberleri Nallıhan’da esnafla kahvaltılı istişare toplantısı yapıldı

Aksaray Haberleri Halk sağlığı hizmetlerinde erken tanı ve sağlıklı yaşam vurgusu

Aksaray Haberleri Erzurum’da yüz tanıma kamerası firariyi yakalattı

Aksaray Haberleri Baba elinden kanlı infaz!

Aksaray Haberleri “Kalbimin En Güzel Şiiri: Annem” yarışmasında ödüller sahiplerini buldu

Aksaray Haberleri Saadet Partisi Heyeti Kars Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti

Aksaray Haberleri Gazi Üniversitesinde ‘100. Yılında Ankara Antlaşması Kerkük ve Musul’un Geleceği’ toplantısı yapıldı

Aksaray Haberleri Trabzon Kültür Yolu Festivali’nde kriz mi var! Yeri değişiyor mu?

Aksaray Haberleri Dünya Sağlık Örgütü’nden Hantavirüs açıklaması

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021