Aksaray Haberleri - 01.11.2016 - 10:08
Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, milletin, gazilerin fedakârlıklarını asla unutmadığını ve unutmayacağını söyledi.
Muharip Gaziler Derneği Aksaray Şube Başkanı Mustafa Dağ’ı ziyaret eden Rektör Şahin, Türk Milletinin bugünkü refah seviyesine ulaşmasında şehitlerin ve gazilerin emsalsiz bir katkısı olduğunu belirtti. Vatan ve bayrak sevgisinin kalplerde her zaman derin bir anlamı olduğunu, gerektiğinde her ferdin gözünü kırpmadan canını verebileceğini kaydeden Şahin, “Tarihimiz bunun sayısız örnekleriyle doludur. Son olarak 15 Temmuz’da milletin, vatanı, bayrağı, inancı için neler yapabileceğini gördük. Allah’tan şehitlerimize bir kere daha rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum. Onların kahramanca mücadeleleri sayesinde ülkemiz, karanlık güçlerin hain oyunlarının üstesinden geldi” dedi.
Dernek Başkanı Mustafa Dağ ise Rektör Şahin’e, ziyaretinden dolayı teşekkür etti. Kısa açıklamaların ardından Dernek Yöneticileri ve ASÜ Rektörü Şahin, istişarelerde bulundu.
Aksaray Haberleri Türkiye ve Suudi Arabistan’dan ticareti hızlandıracak iş birliği
Aksaray Haberleri Van-Mersin Kardeşlik Köprüsü Van TSO tarafından kuruldu
Aksaray Haberleri Türkiye’yi kavuran sıcak hava dalgası etkisini sürdürüyor
Aksaray Haberleri TİMBİR Genel Kurulu’nda Yeni Dönem Heyecanı
Aksaray Haberleri Yenilenmiş teknolojik ürünlerde tüketiciye yeni güvenceler
Aksaray Haberleri UDSP yabancı dil sınavı soru ve cevapları erişime açıldı
Aksaray Haberleri Kars merkezli ‘Evde paketleme işi’ vaadiyle vatandaşları dolandırdılar
Aksaray Haberleri Kars İl Özel İdaresi’nde kilit parke taşı üretimi aralıksız sürüyor
Aksaray Haberleri Kaymakam Aslantatar, öğrencilerin karne sevincine ortak oldu
Aksaray Haberleri DMM’den sahte belge uyarısı: NATO Zirvesi iddiaları yalanlandı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021