Rektör Şahin Cumhurbaşkanı Erdoğan’la Görüştü

Aksaray Haberleri - 11.09.2015 - 14:37

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından, Ankara’da, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlenen “Rektörler Toplantısı”na davet edildi.

Toplantıda, Cumhurbaşkanı Erdoğan’la birebir görüşme fırsatı da bulan ASÜ Rektörü; Cumhurbaşkanımıza, Tıp Fakültesi’nin şehre kazandırılması sürecindeki desteklerinden dolayı teşekkür etti ve Aksaraylıların memnuniyetini iletti. Üniversitede devam eden diğer yatırımlara ilişkin de kısa bilgiler veren Prof. Şahin; Üniversite yönetimi olarak, bölgesinde lider bir Türkiye için üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını vurguladı.

Türkiye’nin 2023 vizyonunu ve toplumsal barışa yönelik atılan adımları desteklediklerini ileten Şahin, ülkenin muasır medeniyetler seviyesinin de üzerine çıkması adına geliştirilen stratejilere, akademik anlamda tüm katkıları vermeye hazır olduklarının altını çizdi.

Aksaray Haberleri Ankara’da korsan otoparkçılara operasyon: 32 gözaltı

Aksaray Haberleri AFAD’dan Samsun’daki sel için 50 milyon liralık destek

Aksaray Haberleri Küresel krizler sonrası altında son durum

Aksaray Haberleri Şanlıurfa’da ”İyilik Çarşısı” hizmete açıldı

Aksaray Haberleri Türkiye genelinde sağanak ve rüzgar etkili olacak

Aksaray Haberleri Körfez’de kara taşımacılığı öne çıktı

Aksaray Haberleri Mourinho ve Kerem krizi! Sarı-lacivertlilere milyon euroluk ceza

Aksaray Haberleri Türkiye’deki En Büyük Kentiçi Parkı Tamamlandı

Aksaray Haberleri Hemşin-Çamlıhemşin yolunda ilk tünel ve köprü ulaşıma açıldı

Aksaray Haberleri Erzurum’da Okulda Marş Gerginliği: “Burası Tribün Değil”

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021