Ramazan’ın Bereketini Hemşehrilerimizle Paylaşıyoruz

Ana Manşet - 13.03.2024 - 9:43

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Ramazan-ı Şerif’in ilk akşamında teravih namazının ardından Yunus Emre Mahallesi sakinleriyle çay sohbetinde bulundu.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in ramazan ayı boyunca sürecek hane ziyaretleri başladı. Belediye Başkanı Dinçer, iftar programı ve teravih namazı sonrasında ev ziyaretleri yaparak vatandaşların istek ve taleplerini dinliyor.

Belediye Başkanı Dinçer, Ramazan’ın ilk akşamında Yunus Emre Mahallesinde Ramazan Durmaz’ın evine konuk oldu. Çay eşliğinde vatandaşlarla sohbet eden Başkan Dinçer, “Ramazan ayının bu güzelliklerini vatandaşlarımızla birlikte yaşamaktan mutluluk duyuyorum. Ramazan muhabbettir, birlik, beraberlik ve paylaşma ayıdır. Daha öncede olduğu gibi Ramazan ayı boyunca vatandaşlarımızı ziyaret ederek çay sohbetlerimizi sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

Misafirperverliklerinden dolayı Durmaz ailesine teşekkür eden Başkan Dinçer, “İftar sonrası hemşehrilerimizle sıcak bir sohbet gerçekleştirdik. Bu vesile ile hemşehrilerimizin Ramazan ayını tebrik ediyor, bu mübarek ayın İslam Âlemine ve tüm insanlığa sevgi, barış, kardeşlik ve huzur getirmesini temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

Ana Manşet Fenerbahçe otobüsü saldırısında 11 yıl sonra yeni adım: 5 şüpheliye operasyon

Ana Manşet Sözleşmeli er ve uzman erbaş başvurularında süre uzatıldı

Ana Manşet Terörsüz Türkiye düzenlemesi Meclis’ten 467 oyla geçti

Ana Manşet Mustafa Özkan: “Milletimizle Çeyrek Asır, Türkiye Geleceğe Hazır”

Ana Manşet Bakan Kurum: Bir kez daha zoru başardık

Ana Manşet ”Mekke Anlaşması Genişliyor mu?”

Ana Manşet Mikroplastik kirliliğine sıkı denetim: 118 milyon liralık ceza

Ana Manşet Malatya’ya Türkiye’de bir ilk: Yoğurt Müzesi kurulacak

Ana Manşet Gercüş’te köylerin ihtiyaçları için çalışmalar sürüyor

Ana Manşet Ankara Bilim Üniversitesi ile Gençlerbirliği arasında sponsorluk iş birliği

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021