Aksaray Haberleri - 10.05.2019 - 13:14
Aksaray Tarım ve Orman İl Müdürlüğü Gıda ve Yem Şube Müdürlüğü tarafından Ramazan ayında gıda denetimleri artarak devam ediyor.
Yapılan denetimlere iştirak eden Aksaray Tarım ve Orman İl Müdürü Bülent Saklav yaptığı açıklamada rutin denetimlere ek olarak Ramazan ayı dolayısıyla gıda denetimlerini artırarak yaptıklarını söyledi. Tarım ve Orman İl Müdürü Saklav, “Ekmek ve pide, unlu mamuller, pastacılık ürünleri, tatlı üretim yerleri başta olmak üzere Ramazan ayı boyunca yemek üretim, toplu tüketim ve satış yerlerine yönelik denetimlerimiz kesintisiz devam ediyor. Bununla birlikte ramazan kolisi hazırlayan iş yerleri ”ramazan paketi” adı altında muhtelif gıdaların satış ve dağıtımının yapıldığı iş yerlerine yapılan denetimlerde, ramazan paketlerinin içindeki gıda ürünlerinin muhafaza koşulları, son tüketim tarihleri ve mevzuata uygunluklarına bakılmıştır. 5996 sayılı Kanunu kapsamında ramazan ayı boyunca denetim ve kontroller hız kesmeden devam edecektir. Mevzuata aykırı faaliyet gösteren iş yerlerine gerekli uyarı ve yaptırımlar yapılacaktır.” dedi. Ayrıca işletme yetkilisine denetim sırasında gösterdikleri hassasiyetten dolayı teşekkür etti.
Aksaray Haberleri Aksaray OSB Alarmda: Güvenlik Ön Planda
Aksaray Haberleri Fenerbahçe’nin rakibi bugün belli oluyor
Aksaray Haberleri Kadın işsizliği 12 yılın en düşük düzeyine geriledi
Aksaray Haberleri Şam yönetimi ile YPG arasında ateşkes ve entegrasyon anlaşması
Aksaray Haberleri AJet’in yurt dışı bağlantılı uçuşlarında indirim
Aksaray Haberleri Fenerbahçe Avrupa’da istikrarını sürdürüyor
Aksaray Haberleri KVKK’dan Kişisel Verileri Koruma Günü’nde 3 ayrı yarışma
Aksaray Haberleri CİMER’e yapılan acil başvuru sonrası Altındağ’da bina boşaltıldı
Aksaray Haberleri Guardiola Filistin için haykırdı: “Sessizlik en büyük silah”
Aksaray Haberleri Vali Mehmet Makas, milletvekili ve bürokratlarla Akçakoca’da
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021