Ramazan Kaşlı: “Bir Ayağımız Aksaray’da, Bir Ayağımız Gazi Meclis’te”

Ana Manşet - 16.02.2026 - 17:27

Milliyetçi Hareket Partisi Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, hem Aksaray’da vatandaşlarla bir arada olduklarını hem de Ankara’da Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde yoğun mesai harcadıklarını belirterek önemli açıklamalarda bulundu. Kaşlı, “Bir ayağımız Aksaray’da hemşehrilerimizin yanında; bir ayağımız Ankara’da, Gazi Meclis’te devletimizin hizmetinde” dedi.

“Hemşehrilerimizin Sesini Ankara’ya Taşıyoruz”

Milliyetçi Hareket Partisi milletvekili olarak davalarının emanetini omuzlarında taşıdıklarını ifade eden Kaşlı, köy köy, mahalle mahalle vatandaşları ziyaret ederek talep ve beklentileri yerinde dinlediklerini söyledi.

Aksaray’da vatandaşın sesine kulak verdiklerini belirten Kaşlı, Ankara’da ise bu talepleri Meclis kürsüsüne taşıdıklarını vurguladı.

“Siyaset Bizim İçin Hizmet Sevdasıdır”

Ramazan Kaşlı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Bizler için siyaset; makam değil, millete hizmet sevdasıdır. Bizler için vekâlet; sadece bir unvan değil, bir sorumluluk, bir ahde vefadır.”

“Devletimizin Bekası, Milletimizin Refahı İçin Çalışıyoruz”

Kaşlı, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin izinde çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, devletin bekası, milletin refahı ve Aksaray’ın kalkınması için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.

“Çünkü biz, bir ayağı memleket toprağında, bir ayağı devlet kapısında olan ülkücüleriz” diyen Kaşlı, Aksaray’a hizmet yolunda kararlılık mesajı verdi.

Ana Manşet Amasya’da nevruz coşkusu yaşandı

Ana Manşet Rize’de “Rize İçme Suyu Hatları ve Şebeke Projesi”nin tanıtım toplantısı gerçekleştirildi

Ana Manşet Kırıkkale’de polis adaylarına konferans

Ana Manşet Konut kiralarına nisan zam oranı yüzde 32,82 olarak belirlendi

Ana Manşet Dünya Kupası şoku sonrası İtalya’da istifalar peş peşe geldi

Ana Manşet Beşiktaş’tan Tüpraş ile 3 yıllık dev anlaşma

Ana Manşet Çanakkale’de tefecilik operasyonu: 19 gözaltı

Ana Manşet Malatya’da çift taraflı trafik kazası: 3 kişi hayatını kaybetti

Ana Manşet Bahis ve şike soruşturması: Mert Hakan Yandaş hakim karşısına çıkıyor

Ana Manşet Sahte botox uygulamaları halk sağlığını tehdit ediyor uzmandan kritik uyarı: “Ucuz uygulama yüksek risk demektir”

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021