Yerel Haberler - 05.06.2026 - 0:00
ANKARA – BHA
Ankara’nın tanınmış yayıncılarından Sertaç Kantarcı, “Sağlık Olsun” adlı program ile her cuma günü saat 16.00’da Radyo Nabız mikrofonlarından dinleyicilerle buluşacak. Sağlık, hukuk, hayvan sağlığı ve toplumsal yaşam gibi birçok önemli konunun ele alınacağı programda alanında uzman ve değerli konuklar ağırlanacak.
“Sağlık Olsun” programının ilk bölümünde; Veteriner Hekim Çağrı Bolat, Avukat Savaş Baytok ve jinekoloji alanının deneyimli isimlerinden Prof. Dr. Mustafa Ulubay konuk olarak yer alacak. Programda hayvan sağlığından hukuki konulara, kadın sağlığından güncel toplumsal meselelere kadar birçok başlık uzman görüşleriyle değerlendirilecek.
Sertaç Kantarcı’nın hazırlayıp sunacağı programın, bilgi verici içeriği ve uzman konuklarıyla dinleyicilere rehberlik etmesi hedefleniyor. Farklı disiplinlerden isimleri bir araya getiren “Sağlık Olsun”, sağlık ve yaşam alanındaki güncel gelişmeleri geniş kitlelere ulaştırmayı amaçlıyor.
Her cuma saat 16.00’da Radyo Nabız’da yayınlanacak olan “Sağlık Olsun”, alanında uzman konukları ve zengin içeriğiyle dinleyicilerin takip edeceği yeni programlar arasında yer almaya aday görünüyor.
Yerel Haberler Anadolu’nun taşlara kazınan tarihi dijital arşive taşınıyor
Yerel Haberler Dini duyguları istismar ederek dolandıran hükümlü yakalandı
Yerel Haberler Antalya-Isparta yolunda yolcu otobüsü devrildi: 17 yaralı
Yerel Haberler Şampiyonlar Ligi’nde bu haftanın maç programı belli oldu
Yerel Haberler Fındık ‘da Almanya’ya rekor ihracat
Yerel Haberler Bornova’da çocuklara yönelik ilk yardım eğitimi
Yerel Haberler Bornova’da Naldöken Mahallesi’nin yolları yenilenecek
Yerel Haberler Keçiören’de çocuklara erken destek programı tanıtıldı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021