Aksaray Haberleri - 23.10.2018 - 14:08
Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT A.Ş.) 178’inci kuruluş yıldönümünü kutluyor.
PTT Aksaray Başmüdürü Ali İrfan Gönül beraberinde PTT yönetici ve çalışanlarından oluşan heyet ile Vali Aykut Pekmez’i ziyaret etti.
Valilik makamında kabul ettiği Gönül ve PTT çalışanları ile bir süre görüşen Vali Pekmez PTT 178. Kuruluş yıldönümünü kutladı.
PTT’nin teknolojik gelişmeleri takip ederek faaliyet alanlarını geliştiren bir kurum olarak hizmetlerini sürdürdüğünü ifade eden Vali Pekmez günümüzde kâğıt ortamlarından artık teknolojik ortamlara geçiş yapıldığını bu manada PTT’nin de bu değişimde kendisini en iyi şekilde geliştirdiğini söyledi.
PTT Aksaray Başmüdürü Ali İrfan Gönül, sürekli kendini geliştiren PTT’nin yeni yapılanma çalışmalarına devam ettiğini söyledi.
Posta teşkilatının ana gövde olarak hizmet vermeye devam ettiğini kaydeden Gönül, kargo, sigortacılık, lojistik gibi alanlarda da vatandaşlara hizmet verdiklerini son dönemde ise verdikleri hizmetlerde indirim uygulaması başlattıklarını bunun vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandığını söyledi.
Aksaray Haberleri Rusya: Küresel ekonomide eski küreselleşme dönemi kapandı
Aksaray Haberleri Galatasaray’ın rakibi kura çekimiyle belli oluyor
Aksaray Haberleri Savunma sanayii ihracatı 10 milyar doları aştı
Aksaray Haberleri Kristjan Asllani Beşiktaş için İstanbul’da
Aksaray Haberleri 379 FETÖ bağlantılı hesaba erişim engeli
Aksaray Haberleri Aksaray’da önemli onkolojik cerrahi operasyon başarıyla gerçekleştirildi
Aksaray Haberleri Ümit Karan’dan itirafçı hamlesi iddiası
Aksaray Haberleri Şimşek: Turizm geliri 2025’te 65,2 milyar dolara ulaştı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021