Aksaray Haberleri - 23.10.2017 - 11:50
PTT Aksaray Başmüdürü Ali İrfan GÖNÜL yaptığı açıklamada; 23 Ekim 2017 tarihinde Şirketimizin 177. Kuruluş Yıldönümü tüm yurtta PTT Merkez ve PTT Şubelerinde günün önemine binaen kutlama yapılması Şirketimiz Genel Müdürlüğünce istenmiş olup, Başmüdürümüz Sayın Ali İrfan GÖNÜL’ün Hükümet Meydanında Ulu önder Atatürk’ün büstüne çelen konması ile başlanmış ve İlimiz Valisi Sayın Aykut PEKMEZ ziyaret edilerek Kuruluşumuzun 177. Yıldönümü hakkında bilgi verilmiştir.
Aksaray PTT Merkez Müdürlüğümüzde 177.sırada işlem yaptıran vatandaşımıza çeşitli hediyeler verilmiş ve Sayın Başmüdürümüz Ali İrfan GÖNÜL PTT’nin Kargo, Bankacılık ve Posta hizmetleri hakkında önemli açıklamalarda bulunmuştur.
Tüm özel günlerde olduğu gibi 177. Kuruluş Yıldönümünden önceki 5 iş günü içerisinde kampanya düzenlenmiş (16-17-18-19-20 Ekim 2017) yurtiçi varışlı Posta Kargosu ve APS Kurye gönderilerine Şirketimiz PTT işyerlerince %25 indirim uygulanmıştır.
Şirketimizce özel gün ve bayramlarda müşterilerimize hizmet içerikli kampanyalar düzenlenerek vatandaşlarımızın bu hizmetlerimizden faydalanmaları sağlanmak amacıyla yazılı basın ve görsel basın yolu ile duyurular yapılacaktır.
Aksaray Haberleri Tren seferlerinde bayram hazırlığı: Ek kapasite 18 bin 664 kişi
Aksaray Haberleri 49. Uluslararası Giresun Aksu Festivali başlıyor
Aksaray Haberleri Özel Eğitimde, Aileler İçin Yol Haritası Rehberi Yayınlandı
Aksaray Haberleri Türkiye ile Ermenistan arasında normalleşmede yeni aşama
Aksaray Haberleri Ankara Kent Konseyi’nden AK Parti Genel BaşkanVekili Elitaş’a ziyaret
Aksaray Haberleri Ali Çetin’den CHP’li belediyelere dikkat çeken çıkış: “Keşke eleştirecek hizmet bulabilsek”
Aksaray Haberleri Antalya Büyükşehir Belediyesine soruşturma: 25 gözaltı
Aksaray Haberleri Şehit anneleri Anneler Günü’nde Midyat’ta buluştu
Aksaray Haberleri Erzurum’da Okulda Marş Gerginliği: “Burası Tribün Değil”
Aksaray Haberleri Erzurum’da kaza: Motosiklet sürücüsü ağır yaralandı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021