Yerel Haberler - 09.06.2026 - 0:00
MALATYA – BHA
Göreve dönüş kararında akademik üretim ve klinik çalışmaların etkili olduğunu belirten Harputluoğlu, klinik çalışmalara destek verme amacında olduğunu söyledi.
Dönüşünü yalnızca bir geri dönüş olarak değerlendirmediğini ifade eden Harputluoğlu, “Yeni bilgilerle ve yeni ufuklarla geldik. Öğrendiğimiz deneyimleri burada da uygulamayı hedefliyoruz.” diye konuştu.
Daha önce yürütülen Faz 2 ve Faz 3 çalışmalarını yeniden canlandırmak istediğini ifade eden Harputluoğlu, İnönü Üniversitesinin onkoloji alanındaki altyapısına dikkat çekti. Mevcut potansiyeli yükseltme amacında olduğunu belirten Harputluoğlu, “Büyük bir hastaneyiz ve hastalara hizmet verebilecek kapasitemiz var ancak bununla yetinmeyeceğiz. Daha kaliteli hasta bakımı sunmak ve daha geniş bölgeye ulaşmak istiyoruz. Hedefimiz sadece Malatya’nın değil, bölgenin lider onkoloji merkezi olmak.” ifadelerini kullandı.
Hasta odaklı yaklaşımın önemine vurgu yapan Harputluoğlu, “Amacımız hastalara daha iyi, daha etik ve daha kaliteli bir yaşam ile tedavi sunmaktır.” diyerek sözlerini tamamladı. haber başlıkları yaz.
Yerel Haberler Elazığ’da pastörize süt üretim tesisi hayata geçirilecek
Yerel Haberler LGS için Türkiye genelinde güvenlik önlemi alınacak
Yerel Haberler MSB’den taşınma iddialarına yanıt
Yerel Haberler Ankara Cumhuriyet Başsavcılığında görev değişimi
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021