Aksaray Haberleri - 08.04.2015 - 14:54
Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 170.yıldönümü kutlamaları kapsamında Aksaray Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Mustafa Uçar, beraberlerinde emniyet mensupları ve Polis Meslek Yüksek Okulu öğrencilerinden oluşan heyet ile Vali Şeref Ataklı’yı ziyaret ettiler.
Emniyet Mensuplarını Valilik Makamında kabul eden Vali Şeref Ataklı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek 10 Nisan’da yapılacak etkinlikler hakkında bilgi aldı.
Emniyet mensuplarının toplum huzur ve güvenin sağlanmasında çok önemli bir görevi ifa ettiğini belirten Vali Ataklı, ‘İnsanın olduğu her yerde sorunlar yaşanabiliyor, toplum huzuru, insanların can ve mal emniyetlerinin sağlanması için polis her zaman var olmaya devam edecek. Fedakârca görevlerini yapmaya çalışan teşkilat mensuplarımıza üstün başarılar diliyorum’ dedi.
Aksaray Haberleri Batman Petrolspor’da transfer hareketliliği başladı
Aksaray Haberleri Yeşilyurt Belediyesi’nden kurban bağışı kampanyası
Aksaray Haberleri Vali Hasan Şıldak’tan ŞURKAV Ankara Şubesi’ne ziyaret
Aksaray Haberleri Kars Ziraat Odası Başkanı Müçük, çiftçileri tarlada ziyaret etti
Aksaray Haberleri Antalya Aksu’da “İpek Yolu Kervanı” Coşkusu
Aksaray Haberleri FIFA’dan 3 Türk kulübüne 3 dönem transfer yasağı
Aksaray Haberleri KVKK ve RTÜK’ten reality show programlarına yönelik kişisel veri rehberi
Aksaray Haberleri Kars’ta Engelli Haftası’nda KADES uygulaması tanıtıldı
Aksaray Haberleri Borsa İstanbul günü yükselişle kapattı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021