Aksaray Haberleri - 05.03.2018 - 14:13
Aksaray Valisi Aykut Pekmez, eşi Yeşim Pekmez Hanımefendi ile birlikte Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Afrin’de terör örgütlerine yönelik yürütülen ‘Zeytin Dalı’ harekâtında terör örgütleri mensuplarınca gerçekleştirilen roket saldırısında yaralanan Piyade Uzman Çavuş Emre Özcan’ı ziyaret etti.
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İsrafil Aktürk’ün de katıldığı ziyarette Kilis Devlet Hastanesi’nde geçirdiği ameliyat sonrasında taburcu edilen Özcan ve ailesi ile görüşen Vali Pekmez, Özcan’a geçmiş olsun dileğinde bulundu.
Baba Kemal Özcan ve aile üyeleri ile bir süre sohbet eden Vali Pekmez ve eşi Yeşim Pekmez Hanımefendi; Türk Silahlı Kuvvetlerinin terör örgütlerine yönelik başlattığı harekâtın başarılı bir şekilde devam ettiğini, Mehmetçiklerin bölge halkını terör örgütlerinin elinden kurtarmak için çok önemli bir görevi kahramanca icra ettiğini söylediler.
TSK’nin harekâtta önemli aşama kaydettiğini de vurgulayan Vali Pekmez; tüm Türkiye’nin Mehmetçiğin yanında olduğunu, terör örgütlerinin bölgede hiçbir zaman barındırılmayacağını ifade etti.
Uzman Çavuş Emre Özcan ve ailesi Vali Pekmez ile eşi Yeşim Pekmez Hanımefendi’ye teşekkür ederek ziyaretten duydukları memnuniyetleri belirttiler.
Aksaray Haberleri HEKİMSEN ve AL-KON’dan YÖK’te kritik temas: “Nitelikli hekim yetiştirmek, sağlık sisteminin beka meselesidir”
Aksaray Haberleri DSÖ’den Hantavirüs uyarısı: Yeni vakalar görülebilir
Aksaray Haberleri Rize Günleri Türkiye’nin buluşma noktasına dönüştü
Aksaray Haberleri Kars’ta narkotik operasyon: 206 gram metamfetamin ele geçirildi, 1 şüpheli tutuklandı
Aksaray Haberleri Türkiye genelinde nisan yağışları arttı
Aksaray Haberleri Tavuk eti ve yumurta üretiminde mart ayında yükseliş
Aksaray Haberleri Denizcilik Kariyer Zirvesi Kdz. Ereğli’de başarıyla gerçekleşti
Aksaray Haberleri Altın fiyatlarında geri çekilme
Aksaray Haberleri Kruvaziyer gemisinde salgın paniği: Binlerce yolcu karantinada
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021