Pekmez ve Beraberindeki Heyet Yamaç Paraşütü Dünya Kupası’nı takip etti

Aksaray Haberleri - 11.09.2018 - 10:34

Dünya Yamaç Paraşütü Federasyonu programı içerisinde yer alan Paragliding World Cup Yamaç Paraşütü Dünya Kupası, Aksaray Valiliği koordinasyonunda, Aksaray Belediyesi, Türkiye Hava Sporları Federasyonu (THSF), Türk Hava Kurumu (THK) işbirliğinde Hasandağı’nda düzenleniyor.

Vali Aykut Pekmez beraberinde Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy ve İl Jandarma Komutanı Albay Fuat Anık ile birlikte Hasandağı’nda bulunan yamaç paraşütü atlama noktasını ziyaret ettiler.

Paragliding World Cup Yamaç Paraşütü Dünya Şampiyonası için Aksaray’a 30 ülkeden 130 yamaç paraşütü pilotu geldi. Düzenlenen dünya şampiyonasının Aksaray’da yapılıyor olmasının Aksaray’ın Hasandağı’nın hava sporları için önemli bir merkez olduğunu gösterdiğini vurgulayan Vali Pekmez, 2004 yıllından itibaren Aksaray da başlayan yamaç paraşütü yarışmaları bu yıl dünya şampiyonası olarak daha kapsamlı daha profesyonel hale geldiğini belirterek “Bu yarışma için katkıda bulunan kişi ve kurumlara teşekkür ediyorum. Yarışmaya katılan bütün sporculara başarılar diliyorum.” dedi.

Aksaray Haberleri Artvinspor Kulübü’nden kurum ziyaretleri

Aksaray Haberleri Kars’ta yem işletmelerine eş zamanlı denetim

Aksaray Haberleri Sağlık-Sen Genel Başkanı Doğan: Herkes evindeyken hemşire görev başındadır

Aksaray Haberleri Gazeteci Arif Çakmak vefatının 1. yılında kabri başında anıldı

Aksaray Haberleri İspanya’da Hantavirüs endişesi: Gemiden tahliye edilen bir kişinin testi pozitif

Aksaray Haberleri Arhavi’de “Vicdanlı Bilim Şenliği” ilgi gördü

Aksaray Haberleri Fatih Erbakan’dan Ankara Kent Konseyi’ne övgü: “Bu çalışmaları iyilik hareketi olarak görüyorum”

Aksaray Haberleri Samsun’da İl Tütün Koordinasyon Kurulu ilk toplantısını gerçekleştirdi

Aksaray Haberleri İnşaat maliyetlerinde yıllık artış sürüyor

Aksaray Haberleri Optisyenlik sektörü ATO’da mercek altına alındı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021