Aksaray Haberleri - 16.01.2017 - 13:13
Valimiz Sayın Aykut Pekmez’in eşi Yeşim Pekmez hanımefendi Şehit yakınlarını evlerinde ziyaret etti. Şehit yakınları ile görüşen Yeşim Pekmez hanımefendi, “Bizler ne yapsak sizlerin hakkını ödeyemeyiz’ dedi.
Aksaray’da her hafta şehit yakını vatandaşları evlerinde ziyaret ederek sorunlarını dinleyen Valimiz Sayın Aykut Pekmez’in eşi Yeşim Pekmez hanımefendi, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İsrafil Aktürk ile Şehit J. Komando Er Muammer Karacaer ve J. Er Cafer Karakülah’ın ailelerini ziyaret ettiler.
İlk olarak Van’ın Çatak İlçesinde şehit olan Şehit J. Komando Er Muammer Karacaer’in Baba evini ziyaret eden Yeşim Pekmez hanımefendi şehidimizin Babası Hasan Karacaer ve annesi Ayşe Karacaer ile bir süre görüştükten sonra 1992 yılında Şırnak İlinde şehit olan J. Er Cafer Karakülah’ın baba evine geçerek Şehidimizin annesi ve kardeşi ile görüştü.
Şehitlerimizin yakınları ile görüşerek hasbihal eden Yeşim Pekmez hanımefendi, “Bizler bu vatanda şehitlerimiz ve gazilerimizin sayesinde yaşıyoruz. Ne yapsak onlara olan borcumuzun asla ödeyemeyiz. Onları ziyaret ederek varsa sorunlarını çözmeye onlarla sohbet ederek hasbihal etmeye devam edeceğiz’ dedi.
Ziyaretlerden memnuniyetlerini belirten Şehit aileleri Yeşim Pekmez teşekkür ederek tek beklentilerinin kendilerinin hal hatırlarının sorulması olduğunu devletin her türlü imkandan yararlanmak için kendilerine her zaman yardımcı olduğunu belirttiler.
Aksaray Haberleri Prof. Dr. Zakir Avşar: Bayram geldi hoş geldi…
Aksaray Haberleri Ankara’da bayram mesaisi: 23 bin güvenlik personeli sahada
Aksaray Haberleri Petrol fiyatlarında yükseliş: Brent 113 doların üzerine çıktı
Aksaray Haberleri Galatasaray’da sakatlık şoku: Osimhen’de kırık, Lang ameliyata gidiyor
Aksaray Haberleri Vali Bakan: “Huzurlu Bir Bayram İçin Tüm Tedbirler Alındı”
Aksaray Haberleri Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finalistler belli oldu
Aksaray Haberleri MGK yeniden yapılandı: 3 başkanlık kuruldu
Aksaray Haberleri YEGESİAD’ın iftar programı yoğun katılımla gerçekleşti
Aksaray Haberleri Malatya’da Turgut Özal Gençlik Merkezi’nin temeli atıldı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021