Yerel Haberler - 28.10.2026 - 12:52
İZMİR – BHA
Özçelik-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Çolak, Ege Bölge Temsilcisi Erdoğan Daloğlu ile birlikte sendikanın örgütlü olduğu İzmir’deki Ekip-San ve Manisa’daki Petek Plastik işyerlerini ziyaret etti.
Üretim alanlarında çalışan işçilerle bir araya gelen Çolak ve Daloğlu, üyelerin çalışma hayatına ilişkin görüş, talep ve beklentilerini dinledi. Tezgâh başında gerçekleştirilen görüşmelerde işyerlerindeki çalışma koşulları ve sendikal faaliyetler değerlendirildi.
İşyeri ziyaretlerinin ardından Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Çolak ve Ege Bölge Temsilcisi Erdoğan Daloğlu, Temsilciler Meclisi Toplantısı’nda işyeri temsilcileriyle bir araya geldi.
Toplantıda işyerlerinin mevcut durumu, üyelerin beklentileri ve çözüm bekleyen konular üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.
Çolak, üyelerle doğrudan iletişim kurulmasının ve sahadaki ihtiyaçların yerinde dinlenmesinin önemine dikkat çekerek sendikal çalışmaların üyelerin katkı ve katılımıyla güçlendiğini ifade etti.
Yerel Haberler İş güvenliği uzmanı kimdir, görevleri nelerdir?
Yerel Haberler Hizmet sektöründe en yüksek fiyat artışı ulaştırmada
Yerel Haberler Sanayide enerji tüketiminin lideri elektrik oldu
Yerel Haberler AJet’ten 29 Ekim’de yüzde 29 indirim
Yerel Haberler Abdülkerim Bardakcı ve Archie Brown PFDK’ya sevk edildi
Yerel Haberler Ankara barajlarında doluluk oranı yüzde 36,61’e yükseldi
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021