Aksaray Haberleri - 21.03.2020 - 11:07
Aksaray Belediyesi, Korona virüsünün yayılımcı etkisini ortadan kaldırmak amacı ile aldığı tedbirlere bir yenisini daha ekleyerek oto pazarını ve hayvan pazarını geçici olarak kapatma karar aldı.
Vatandaşların sağlığını korumak amacı ile korona virüsüne karşı tedbir amaçlı dezenfeksiyon çalışmaları, bilgilendirme çalışmaları, yaşlıların evlerinden çıkmamaları için sosyal çalışmalar yürüten Aksaray Belediyesi tedbir amaçlı oto pazarının ve hayvan pazarının geçici olarak kapatılacağını duyurdu.
Aksaray Belediyesi Yetkililerince; ‘’Koronavirüs (Kovid19) salgınından vatandaşlarımızı korumak ve salgının yayılmasını engellemek amacı ile vatandaşların toplu olarak bulunabilme ihtimali ile oto pazarları ve hayvan pazarları geçici olarak kapatılacaktır.’’ açıklaması yapıldı.
Tedbir amaçlı uygulanan geçici kapatma işlemleri dolayısı ile alınan kararlar doğrultusunda çalışmalar yürüten zabıta ekipleri kapatma kararı alınan noktalarda hassasiyetle denetleme işlemlerini gerçekleştiriyor.
Aksaray Haberleri Türkiye ile Özbekistan arasında çok sayıda anlaşma imzalandı
Aksaray Haberleri Kars’ta Siber Farkındalık ve Bilinçlendirme Eğitimi düzenlendi
Aksaray Haberleri Kars Valisi Ziya Polat’tan “Veliaht” dizisi setine ziyaret
Aksaray Haberleri Muhtemel 11’ler: Fenerbahçe, Steaua Bükreş deplasmanında
Aksaray Haberleri Ankara için kuvvetli rüzgar ve yer yer fırtına alarmı
Aksaray Haberleri Serkan Başsoy gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı
Aksaray Haberleri AJet dış hatlarda büyüyor: 3 yeni hat açılıyor
Aksaray Haberleri Kdz. Ereğli ‘de plajlar bölgesi kaçak yapı ve işgallerden temizlendi
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021