Yerel Haberler - 21.04.2026 - 0:00
İSTANBUL-BHA
Yıldız futbolcudan derbi öncesi dikkat çeken bir açıklama geldi.
Galatasaray’da sakatlığı nedeniyle bir süredir sahalardan uzak kalan Osimhen’in, teknik direktör Okan Buruk ile bir görüşme yaptığı öğrenildi. Takım içindeki son durum değerlendirmesinde yıldız golcünün, derbiye çıkma konusundaki kararlılığını teknik heyete ilettiği belirtildi.
Basında yer alan haberlere göre Osimhen, derbide forma giymek istediğini şu sözlerle ifade etti:
“Kolumun durumu ne olursa olsun Fenerbahçe’ye karşı oynayacağım. Taraftarımızın önünde bunu yapmak zorundayım. Bu derbi benim maçım olacak.”
Yıldız futbolcunun sahada olup olmayacağına ilişkin son kararın, sağlık ekibinin değerlendirmesi ve teknik heyetin raporu doğrultusunda netleşmesi bekleniyor. Taraftarlar ise kritik derbi öncesinde Osimhen’in kadroda yer alıp almayacağını yakından takip ediyor.27 yaşındaki Nijeryalı golcü, bu sezon toplam 29 maçta forma giyerken, bunların 19’unu Süper Lig’de oynadı.
Yıldız futbolcu söz konusu karşılaşmalarda 19 gol ve 7 asistlik performans sergileyerek takımının hücum gücünde önemli rol oynadı.
Yerel Haberler Hatay’da tır alevlere teslim oldu
Yerel Haberler Akdeniz Üniversitesi’nde başarılı böbrek nakli
Yerel Haberler Giresun’da altyapı ve üstyapı çalışmaları devam ediyor
Yerel Haberler 69 ilde uyuşturucu operasyonu
Yerel Haberler Antalya’da Orman yangını alarmı
Yerel Haberler Yaz Etkinlikleri Kent Orkestrası konseriyle başladı
Yerel Haberler Kars’ta 51 suç kaydıyla aranan ve şahıs yakalandı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021