Aksaray Haberleri - 15.12.2017 - 8:41
Aksaray Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Toplantısı Aksaray Valisi OSB Yönetim Kurulu Başkanı Aykut Pekmez Başkanlığında Aksaray Belediye Başkanlığı toplantı salonunda gerçekleştirildi.
Toplantıya Aksaray Belediye Başkanı Yönetim Kurulu Başkan Vekili Haluk Şahin Yazgı, yönetim kurulu üyeleri; İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ramazan Altundağ ve OSB Müdürü Ayhan Ermiş katıldı.
Bölgenin genel sorun ve ihtiyaçlarının değerlendirildiği toplantıda inşaatlarını tamamlayarak üretime geçen firmaların tapu talepleri görüşüldü.
Vali Aykut Pekmez yaptığı açıklamada; Aksaray’da yatırım yapan firmaların kentin sahip olduğu coğrafi konum avantajları ve devletin sunduğu yatırım teşvik avantajları ile kazanmaya devam ettiğini belirterek; doluluk oranı yüzde 100’e ulaşan Aksaray OSB’de 3. Genişleme alanı için arsa talep başvuru güncellemelerinin de tamamlandığını belirtti.
Toplantıda ayrıca organize sanayi bölgesinde; yatırımcıların ve bölgenin ihtiyaçları ile ilgili hizmetlerde kullanılmak üzere iş makinası ve ekipmanlarının alınması konusu görüşülürken yatırımcılardan gelen talepler değerlendirildi.
Aksaray Haberleri Şimşek: Turizm geliri 2025’te 65,2 milyar dolara ulaştı
Aksaray Haberleri İnternetten altın alımında risk artıyor
Aksaray Haberleri Aksaray OSB Alarmda: Güvenlik Ön Planda
Aksaray Haberleri Fenerbahçe’nin rakibi bugün belli oluyor
Aksaray Haberleri Kadın işsizliği 12 yılın en düşük düzeyine geriledi
Aksaray Haberleri Şam yönetimi ile YPG arasında ateşkes ve entegrasyon anlaşması
Aksaray Haberleri AJet’in yurt dışı bağlantılı uçuşlarında indirim
Aksaray Haberleri Fenerbahçe Avrupa’da istikrarını sürdürüyor
Aksaray Haberleri KVKK’dan Kişisel Verileri Koruma Günü’nde 3 ayrı yarışma
Aksaray Haberleri CİMER’e yapılan acil başvuru sonrası Altındağ’da bina boşaltıldı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021