Aksaray Haberleri - 11.07.2015 - 13:53
Yatırıma başlamayanların parselleri iptal edilerek yeni yatırımcılara tahsis yapılacak
Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Toplantısı Vali Şeref Ataklı başkanlığında yapıldı. OSB Bölge Müdürlüğündeki toplantıya Yönetim Kurulu üyeleri İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ramazan Altundağ ve OSB Bölge Müdürü İsmet Çağlar katıldı.
Vali Şeref Ataklı yaptığı açıklamada 3 yatırımcıya 26.900 metrekare yer tahsisi yaptıklarını, Brisa A.Ş. ‘nin de için bulunduğu OSB 2. Genişleme alanının altyapı çalışmaları için de ihale sürecinin başlatıldığını söyledi.
-Talep çok, yatırıma başlamayanların parselleri iptal edilerek yeni yatırımcılara tahsis yapılacak
Vali Ataklı tahsis edilen parsellerin yatırımcılara hayırlı olması dileğinde bulunarak, yatırım için müracaatta bulunarak parsel talebinde bulunan ancak verilen yasal sürelerde yatırımlarına başlamayan müteşebbislerin tahsislerinin iptal edilmeye başladığını yatırımcıların bir an önce taahhütlerini yerine getirmesi gerektiğini söyledi.
Aksaray da daha çok yatırım ve istihdam sağlanması için gayret gösterdiklerini belirten Vali Ataklı, OSB’deki altyapı çalışmalarının da devam ettiğini söyledi.
Brisa lastik fabrikası ve diğer parsellerin bulunduğu 2. Genişleme alanının altyapı çalışmaları için ihale sürecinin de başladığını belirten Vali Ataklı, ‘Üretim ve istihdam bizim öncelikli konularımız arasındadır. Şehrimizin gelişmesi, vatandaşlarımızın refah düzeylerinin arttırılması için çok önemli. OSB’nin sorun ve ihtiyaçları, yatırımcıların eksiklik olarak ifade ettiği konuların çözümü bizim yine öncelikli görevlerimizdendir. Bu konuda el birliği içinde istişare ederek çalışıyoruz.’ dedi.
Aksaray Haberleri Çocuk akademileri yıl sonu programı muhteşem finali
Aksaray Haberleri Cumhurbaşkanı Erdoğan: 5,3 milyar dolarlık dev finansman
Aksaray Haberleri Malatya TSO’dan e-ticaret ve dijital markalaşma eğitimleri
Aksaray Haberleri Gülistan Doku dosyasında kritik nakil
Aksaray Haberleri İslam İşbirliği Teşkilatı Gençlik Başkenti Etkinlikleri Başladı
Aksaray Haberleri PFDK’den Beşiktaş, Konyaspor ve Arca Çorum FK’ye ceza
Aksaray Haberleri Malatya Havalimanı’nda yolcu trafiği Nisan’da 60 bini aştı
Aksaray Haberleri Tatile geldiği Trabzon’a bu kez Vali olarak katıldı: Tahir Şahin’den Acısu Şenliği mesajı
Aksaray Haberleri Öğretmenlerin İller Arası Tayinleri Başladı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021