OSB’de 2 yatırımcıya 18 dönüm yer tahsisi yapıldı

Aksaray Haberleri - 11.06.2015 - 14:15

Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Toplantısı Vali Şeref Ataklı başkanlığında yapıldı. Toplantıya Yönetim Kurulu üyeleri İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ramazan Altundağ, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Koçaş ve OSB Bölge Müdürü İsmet Çağlar katıldı.

Vali Şeref Ataklı yaptığı açıklamada 2 yeni yatırımcıya 18 dönümlük yeni tahsis yaptıklarını toplamda 50 kişinin istihdamının öngörüldüğünü söyledi.

OSB’nin genişleme alanı, OSB’de ihtiyaç duyulan sosyal tesislerin yapılması ile ilgili değerlendirmede bulunduklarını belirten Vali Ataklı, bölgede yatırım yapan yatırımcıların talepleri çalışanların ihtiyaçlarının giderilmesi konusunda eksikliği hissedilen sosyal tesislerin en kısa zamanda tamamlanması için gayret gösterdiklerini söyledi.

Aksaray OSB’de yatırım yapmak isteyen yatırımcıların arsa taleplerinin karşılanması için OSB’ye 550 hektarlık ek genişleme alanı oluşturulması çalışmalarının devam ettiğini belirten Vali Ataklı, ‘Genişleme alanlarının belirlenmesi konusunda bakanlık yer seçim komisyonunun olumlu raporu doğrultusunda jeolojik etüt çalışmaları başladı. İlgili kurum ve kuruluşların yapacağı çalışmalar en kısa zamanda tamamlanarak yeni alandan arsa tahsisleri yapmaya başlayacağız’ dedi.

Aksaray OSB’de yatırım çalışmalarını sürdüren Brisa konusunda açıklamalarda bulunan Vali Ataklı, inşaat ruhsatını alan Brisa’nın inşaat çalışmaları için hazırlıklarını sürdürdüğünü belirtti.

Vali Ataklı tahsis edilen parsellerin yatırımcılara hayırlı olması dileğinde bulunarak, Aksaray OSB’de yatırımların artması daha çok kişinin istihdam edilmesi için el birliği içinde çalışmaya devam edeceklerini bildirdi.

Aksaray Haberleri Bayramda Belediye Hizmetleri Kesintisiz Sürecek

Aksaray Haberleri Alanya Aksaraylılar Platformundan Geleneksel İftar

Aksaray Haberleri Aksaray Yerel Seçim Sonuçları

Aksaray Haberleri Aksaray’daki Dadaşlar İftar Yemeğinde bir araya geldiler

Aksaray Haberleri Süt üreticileri birliği basınla iftarda buluştu

Aksaray Haberleri Ortaköy MYO’da Kardeşlik ve Kaynaşma İftarı

Aksaray Haberleri Dinçer, Öğretmenlerle İftarda Buluştu

Aksaray Haberleri Aksaray Belediyesi, AYT ve TYT Kurslarına Devam Ediyor

Aksaray Haberleri Dinçer, Yapmayacağım Bir İşin Sözünü Vermedim

Aksaray Haberleri Rektör Arıbaş Sorunları Dinledi

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021