Aksaray Haberleri - 20.07.2018 - 15:08
Aksaray Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Toplantısı Aksaray Valisi OSB Yönetim Kurulu Başkanı Vali Aykut Pekmez Başkanlığında gerçekleştirildi.
OSB Müdürlüğünde düzenlenen toplantıya yönetim kurulu üyeleri İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ramazan Altundağ, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cüneyt Göktaş, OSB Müdürü Ayhan Ermiş katıldı.
Aksaray Valisi OSB Yönetim Kurulu Başkanı Vali Aykut Pekmez toplantıda yatırımcıların tapu ve ruhsat talepleri ile sorun ve ihtiyaçlarla ilgili talepleri değerlendirdiklerini söyledi.
OSB Müdürlüğünce bölgede yürütülen hizmetlerin daha etkin ve verimli sunulması için yapılması gerekenler hakkında görüş alışverişinde bulunduklarını kaydeden Vali Pekmez; “Yatırımcılarımızın ve bölgenin ihtiyaçlarının karşılanması eksikliklerin giderilmesi için gerekli çalışmaların yapılması çok önemli bu noktada ilgili birimlerimiz sürekli sahada bulunuyor. Yatırımcılardan gelen taleplerde değerlendirilerek sorunlar gideriliyor’ dedi.
Aksaray Haberleri İran Dışişleri Bakanı Arakçi: Tehdit ortamında müzakere mümkün değil
Aksaray Haberleri Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Hükümeti Başbakan Yardımcısı, Turizm, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Beypazarı’nda
Aksaray Haberleri AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın, “Köklerden Geleceğe Kadın Çalıştayı”na katıldı
Aksaray Haberleri Bahis soruşturmasında 314 antrenöre men cezası
Aksaray Haberleri Aksaray Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne Yeni Atama
Aksaray Haberleri Kağızman’da üreticilere Bitki Koruma Eğitimi
Aksaray Haberleri Fenerbahçe’nin rakibi Nottingham Forest oldu
Aksaray Haberleri Fenerbahçe’nin rakibi belli oluyor
Aksaray Haberleri Aksaray’da TOKİ Kurası Çekildi: 2 Bin 353 Aile Ev Hayaline Kavuştu
Aksaray Haberleri Kars’ta 2 gündür kayıp olan genç asansör boşluğunda ölü bulundu
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021