Aksaray Haberleri - 27.02.2018 - 17:09
Aksaray Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Toplantısı Vali Aykut Pekmez Başkanlığında Aksaray Organize Sanayi Bölge Müdürlüğünde yapıldı.
Toplantıya OSB Yönetim Kurulu Üyeleri; Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Koçaş, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ramazan Altundağ ile OSB Bölge Müdür Vekili Ayhan Ermiş katıldı.
Toplantıda OSB Müdür Vekili Ayhan Ermiş, Yönetim Kurul Üyelerine OSB’nin son durum hakkında bilgi verdi.
Vali Aykut Pekmez yaptığı açıklamada yönetim kurulu üyeleri ile Aksaray OSB’nin genel sorun ve ihtiyaçlarının görüşüldüğünü, yatırımcılardan gelen talepler değerlendirildiğini belirtti.
Aksaray OSB’nin gelişmeye ve genişlemeye devam ettiğini vurgulayan Vali Pekmez, Aksaray’ın yatırım avantajlarını değerlendirmek isteyen yatırımcıları kente ve OSB’ye davet ettiklerini bildirdi.
Aksaray Haberleri Kırıkkale’de Kadir Gecesi’nde Manevi Buluşma
Aksaray Haberleri Altında düşüş sonrası toparlanma: Gram yeniden yükselişte
Aksaray Haberleri AB, Rusya ile gelecekte diyalog hazırlığı yapmayı öneriyor
Aksaray Haberleri Ünvan değişikliği sözlü sınav süreci için takvim yayımlandı
Aksaray Haberleri Kars’ta eğitime 4 yeni okul yatırımı: Yapım sözleşmeleri imzalandı
Aksaray Haberleri Doğu Anadolu’da kar etkisini sürdürüyor
Aksaray Haberleri Sakarya’dan ihracat rekoru: Her 10 araçtan 6’sı yurt dışına
Aksaray Haberleri Hayat Aras yazdı: Nevruz Çarşambaları
Aksaray Haberleri ASÜ’lü akademisyen Moldova Hükümeti Onur Ödülü’ne layık görüldü
Aksaray Haberleri Kadıköy’de kritik randevu: Fenerbahçe – Gaziantep FK
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021