Ortaköy İlçesini Ziyaret Ettiler

Aksaray Haberleri - 16.03.2018 - 14:32

Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, beraberindeki Ortaköy İlçe Başkanı Ali Rıza Özdemir, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Ortaköy İlçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu.

İlk olarak Ortaköy İlçe Başkanlığında partililerle bir araya gelen İl Başkanı Altınsoy, “ Ak Parti iktidarları döneminde ülkemiz çok büyük bir değişim ve dönüşüm yaşadı. Önümüzdeki dönemde de iki önemli seçim bizleri bekliyor. Önce Mart 2019’da gerçekleştireceğimiz yerel seçimler, ardından Kasım’da gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri var. Bu süreci çok iyi yönetmemiz gerekiyor. Birlik ve beraberlik içinde önümüzdeki seçim dönemini en iyi şekilde geçireceğimize inanıyorum.” şeklinde konuştu.

İl Başkanı Altınsoy, Teşkilat ziyaretinin ardından Ortaköy Esnafını ziyaret etti. Esnaf ve Vatandaşlar ile samimi sohbetler eden başkan, hayırlı işler temennisinde bulundu.

Esnaflar ise, “Siyasetçilerin yalnızca seçim zamanlarında değil normal zamanlarda da bu şekilde halkın içinde olması gerektiğini vurgulayarak, Seçim olmadığı halde yapmış oldukları ilçe ziyareti için, İl Başkanı Hüseyin Altınsoy’a, Ortaköy İlçe Başkanı Ali Rıza Özdemir ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ettiler.

Başkan Altınsoy’un İlçe ziyareti, Kaymakam Fatih Görmüş’ü ziyaret ile sona erdi.

Aksaray Haberleri Serkan Başsoy gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı

Aksaray Haberleri AJet dış hatlarda büyüyor: 3 yeni hat açılıyor

Aksaray Haberleri Kdz. Ereğli ‘de plajlar bölgesi kaçak yapı ve işgallerden temizlendi

Aksaray Haberleri Beşiktaş’ın yeni orta sahası İstanbul yolunda

Aksaray Haberleri Aksaray’a hızlı tren müjdesi! Dört kente birden bağlanacak

Aksaray Haberleri AFCON finaline ağır ceza! Senegal ve Fas’a yaptırım

Aksaray Haberleri Yılmaz: Dezenflasyon süreciyle birlikte istihdam piyasasında olumlu tablo devam ediyor

Aksaray Haberleri Aksaray’ın Kaderini Değiştirecek Hızlı Tren Yatırımı Hayata Geçiyor

Aksaray Haberleri 28 Ocak Veri Koruma Günü’nde Kamuda Yapay Zekâ ele alındı

Aksaray Haberleri Duran: Bağımlılıkla mücadele devletin vazgeçilmez güvenlik alanıdır

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021